tirsdag 20. november 2007

Endelig sol

Endelig skinner sola, etter uker med dårlig vær. Det gjør godt for sjelen, så jeg tenker jeg skal vaske vinduene nå. Sola avslører jo at det ikke er gjort på en stund...

På søndag hadde vi barnedåp for Jonathan, og vi feiret dette med koldtbord og kaker sammen med den nærmeste familien vår. Jonathan er en rolig liten krabat, og var veldig grei både i kirka og etterpå. Jeg tok masse bilder, og skal få lagt ut noen her etter hvert.

Ellers har jeg scrappet to LOer siden sist. Den første fikk jeg inspirasjon til når jeg fant de søte skoene som Tress har laget.


Kredit: Se her.

Den andre er min løsning på en utfordring fra Ida der vi skal prøve å lifte en LO som hun har laget, men som vi ikke har sett. Vi har stilt henne 10 spørsmål om LOen, og ut i fra de svarene vi har fått har vi prøvd å lage en LO som er mest mulig lik hennes. Jeg tror nok ikke min likner så mye, så det blir spennende å se hvordan hennes LO faktisk er.


Kredit: Se her.

torsdag 8. november 2007

Viljesterk

At vi har fått en viljesterk gutt er det ingen tvil om. Når Kristoffer først har bestemt seg for noe, ja da skal det litt til for at han gir seg. Men vi tar kampen, og gir oss ikke så lett vi heller. For det er liten tvil om at staheten må komme fra et sted...

Jeg har scrappet en ny LO også, for jeg tok noen bilder av Kristoffer da han fikk kose seg med litt Bamsemums her om dagen. Og når han har lyst på mere slenger han på en liten "kainn æ få?" til slutt, for da er det så vanskelig for mamma å si nei.


Kredit: Se her.

onsdag 7. november 2007

Snøstorm

Ingen ting er vel bedre enn å sitte inne og kose seg når det er snøstorm ute. Og i kveld har jeg sluttført ennå en LO. Og siden jeg vil ha matchende LOer til et album jeg skal få trykket opp med tid og stunder lager jeg nå to og to LOer med lik bakgrunn.


Kredit: Se her.

tirsdag 6. november 2007

Hvor blir denne tida av?

Hver kveld før jeg legger meg tenker jeg at i morgen skal jeg gjøre masse. Lese bruksanvisningen til kamera, rydde og vaske litt, leke med Jonathan og slappe av og kose meg foran PCen. Men hva skjer? Jo da, dagen går og jeg har omtrent ikke fått gjort noe av det jeg hadde tenkt. Og tiden foran PCen er den som må vike først. Men jeg har da fått laget en ny LO siden sist. For selv om scrappelysten har tatt seg opp bruker jeg fremdeles alt for lang tid på hver LO.


Kredit: Se her.

lørdag 3. november 2007

Canon EOS 40D

Jepp, det heter mitt nye speilreflekskamera! Jeg har lenge hatt lyst til å oppdatere min gamle Canon EOS 300D, og endelig har jeg gjort det. Jeg fikk det nye kameraet denne uka, og er bare så utrolig fornøyd! Kjøpte samtidig et Tamron 17-50 mm f/2.8 objektiv, og er veldig fornøyd med dette også. Kameraet er superkjapt, og det er en fryd å bruke det. Holder på å lære meg litt mer av de manuelle innstillingene også, for jeg kan ikke ha et sånt kamera og sette alt på auto....

Her er et eksempel på et bilde jeg har tatt med det nye kameraet:



Ellers har jeg også fått scrappet noen gamle LOer på nytt. Har bestemt meg for å sette de inn i album, så da er det greit om to og to LOer matcher hverandre.


Kredit: Se her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...