onsdag 25. mars 2009

Jippi, mitt første ordentlige salg

Onsdag er vaskedag, og bloggen må lide litt til. Frem til for en måned siden hadde vi vaskehjelp i huset hver andre uke. Det var utrolig behagelig, men som med alt annet så koster det også penger... Så nå vasker vi selv, og onsdag er altså min dag. Har jo ikke vært noe problem å vaske før heller da, men da jeg var gravid med minstemann, huset så ut som et skikkelig kaos, og jeg attpåtil fikk omgangssyken innså jeg at vaskehjelp kunne være greit. Skal aldri si at jeg ikke skal ha det igjen, men jeg må faktisk innrømme at jeg liker å vaske litt også. Hvis det er ryddig, vel og merke.

Nok vaskeprat. I går hadde jeg mitt første store salg av kort. Jippi! Mamma tok med seg kortene og smykkene mine på syforening, og hun solgte 10 kort og et smykke! Hadde jeg hatt flere kort hadde hun solgt flere, men jeg har ikke rukket å lage mange nok ennå. Og jeg har en lang liste med bursdagskort som må lages. Bilde av disse kortene får jeg legge ut i morgen, for nå skal jeg køye. Men jeg legger ved et par smakebiter på et kort jeg laget i gave og sendte av gårde i forrige uke. Gaven har vært klar i en måneds tid, så det var greit å få sendt det.



Jeg synes denne Magnolia-jenta er så søt, og er også veldig fornøyd med metallpynten som jeg har kjøpt hos Unik Hobby. Og følte meg veldig kreativ da jeg fant ut at hun kunne holde metallpynten i hånda. Hehe.



Jeg har malt med akvarellfarger på akvarellpapir, og pyntet med Stickles glitterlim. En annen ting jeg er svært fornøyd med er McGill pine punchen min, som jeg synes er veldig dekorativ. Selv om den er så hard at løsningen er å legge den på kjøkkengulvet og tråkke på den...

Og hvis noen lurer på hvordan det gikk med vannkoppene til Jonathan så ble de både mange og store. Aller værst var han på ryggen og i skrittet. Kan jammen meg ikke ha vært noe godt.

torsdag 12. mars 2009

Vannkopper og et bursdagskort

At vi oppdaget vannkopper på lillebror J i går kom ikke som noen stor overraskelse. Det er ikke mer enn to uker siden storebror K var gjennom det samme, og de to villbassene er jo over hverandre hele tiden, så smitte er jo uunngåelig. Men jeg synes det er veldig greit å bli ferdig med det først som sist, og selv om det aldri passer å ha syke barn så er det i alle fall godt at de får det mens de er små, og uten at vi må kansellere noen store ferieturer. I dag var det min tur til å være hjemme med småen, og han er stort sett i fin form. Og en erfaring vi har gjort med storebror er at litt allergimedisin om kvelden tar bort nattkløen, så får både han og vi sove. Her sitter lillebror og kikker på Teletubbies (en serie jeg ikke blir helt klok på), og på hodet har han foreløpig bare en liten vannkopp på nesetippen. Resten av kroppen er full, og hver enkelt vannkopp er vesentlig større enn de storebror hadde. I dag er jeg forresten kommet halvveis til 70 (uten at det er en vinkling jeg liker noe særlig godt...), og en av de koseligste og mest overraskende gavene jeg fikk var dette nydelige bursdagskortet som jeg fikk tilsendt fra en venninne. Det er et slags mappekort, og inni lå det masse fine stempelmotiv som jeg skal kose meg med og male neste gang jeg skal lage kort. Se bare på disse flotte detaljene. Ta en titt i bloggen til Karen, så finner du ennå flere flotte kort som hun har laget. I tillegg til dette kortet fikk jeg noen nydelige deler til Sterlinks armbåndet mitt, en koselig kino/kafedate med en god venninne, og en deilig og etterlengtet håndkrem. Og en masse nydelige blomster. Skal se om jeg får tatt bilde av dem i dagslys. I tillegg skal jeg få ny mobiltelefon av mannen min, men jeg vet ikke hvilken jeg skal gå for ennå. Den jeg har er jeg egentlig veldig fornøyd med, bortsett fra at levetiden til batteriet har stupt det siste halve året. Og siden batteriene er så dyre føler jeg det er bortkastet å bruke penger på en gammel mobiltelefon, særlig siden displayet har begynt å vise negative farger innimellom...

onsdag 4. mars 2009

Første runde med kort er på plass

Da har jeg endelig fått laget noen kort som jeg har lagt ut for salg i nettbutikken min. Er ikke så mange ennå, men jeg vil legge ut flere fortløpende. Her er et par smakebiter på kortene jeg har laget. Flere kort og bilder av detaljene ligger i nettbutikken min.



Disse to kortene er stemplet med stempel fra Magnolia, Cecilie Lundstad og Papirloftet, pyntet med blomster fra Prima og Sticles glitterlim. Også har jeg malt stemplene med akvarellfarger, så det er mye arbeid som ligger bak hvert kort. Kortene er doble, 15x15 cm store, og leveres med hvit konvolutt og clearbag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...