onsdag 30. september 2009

Bursdagskort til jente

Dette kortet lagde jeg da min eldste skulle i bursdag til ei jente i barnehagen. Jeg kom ikke på at jeg manglet kort før litt for sent kvelden før, så derfor måtte jeg holde det ganske enkelt.


Motivet er fra hÄnglar & stÄnglar, stemplet på 300 g akvarellpapir, og malt med akvarellfarger fra Windsor og Newton. Kartong fra Bazzill, og mønsterpapir fra My Minds Eye. Gratulasjonsstempelet er fra Krativ Hobby. Navnet til jenta er laget med små klistremerker fra AdornIt.


Jenta har fått små perler som øredobber. Etter inspirasjon fra Anita Hagen (som lager fantastisk mye fint).


Det samme båndet er brukt her også, for det passet så godt i fargene. Den røde fargen er nydelig, og båndet kommer fra American Crafts. Blomster og perler fra Prima. Metallpynt fra Unik Hobby.


Denne lille sommerfuglen har jeg kjøpt hos Papir-Hobby.

Polkadot ribbon er tingen

Ja, i alle fall for dette kortet...

For en liten stund siden la jeg ut bilder av noen kort jeg hadde laget for en venninne. Det ene ble jeg aldri helt fortrolig med, så da det fulgte med en pakke rødt bånd med hvite prikker i siste forsendelse fra Papirloftet, fant jeg ut at jeg skulle bruke det i tillegg. Og jeg ble mer fornøyd, selv om jeg synes det er vanskelig å bruke bånd. Motivet er jeg heller ikke så glad i (har jeg nå innsett), så det har jeg solgt. Må jo forsvare at jeg kjøper noen nye motiv også, så jeg har hatt en ordentlig opprydding. Har fått solgt 12 stempel som er lite brukt, eller som jeg synes har vært vanskelig å male.

I alle fall, med bånd på ble kortet litt friskere.



En liten detalj som viser at kortet skal til en dame som både er farmor, mamma og svigermor. Lappene er klippet ut med saks, og avrundet med en av hjørnepunchene mine. Og skriften har jeg bare skrevet for hånd.

Forrige versjon var slik. Mye kjedeligere.

tirsdag 22. september 2009

Nytt format

Dette kortet lagde jeg til en trivelig student som hadde sommerjobb og praksisplass hos oss i sommer. Første gang jeg lager noe annet enn et 15x15 kort, men det blir ikke siste gang. Artig å prøve noe nytt.


Kortet er 8,5 x 4 tommer, ferdig brettet. Holdt meg til gule ark, som en siste blaff av sommeren (hvor ble den egentlig av?).


Motiv fra Whiff of Joy. Kanten på papiret er stanset ut med Martha Stewart Doily Lace Edge punch.


Blomster fra Papirloftet. Selvfølgelig pyntet med glitter...


Baksiden er veldig enkel, kun med mitt personlige stempel. Satte dette litt lavt, slik at det harmonerer med blonden på forsiden.

tirsdag 15. september 2009

Bryllupskort med søm

Dette kortet lagde jeg på bestilling for Arya. Stempel fra Sarah Kay, stemplet på 300 g akvarellpapir, og malt med akvarellfarger fra Windsor & Newton. Bazzill kartong og mønsterpapir fra Imaginisce.


Perler fra KaiserCraft og metallpynt fra Unik Hobby.


Den ovale sirkelen og scallopkanten er Spellbinders Nestabilities Petite Ovals Large og Petite Scalloped Ovals Large, stanset ut med min Spellbinders Wizard.


Blomster fra Prima, pyntet med Sticles glitterlim i fargen Platinum. Nygift-stempelet er fra Kreativ Hobby.


Innsiden av kortet er laget på samme måte som forsiden, med dikt på den ene siden, og en personlig hilsen på den andre. Klikk på bildene for å se de større.


Baksiden av kortet med mitt personlige "stempel", som er laget i Photoshop, og skrevet ut på 200 g akvarellpapir. Sirkelen og scallopkanten er Spellbinders Nestabilities Classic Circles Large og Classic Scalloped Circles Large. Swirls er stanset ut med Whale of a Punch Flourish.

lørdag 12. september 2009

Salgsbloggen trenger et løft

Ja, i alle fall innholdsmessig... Jeg som hadde så store planer om å legge ut mange kort for salg innser at tiden ikke strekker helt til, og at jeg for øyeblikket har nok med å produsere de kortene jeg har fått på bestilling. Ennå er ikke lista tom, så det er vel ikke sikkert jeg rekker å legge ut så mange kort før senere i høst heller...

Disse kortene har jeg laget på bestilling for en venninne. Hun har ennå ikke fått dem, men jeg håper de faller i smak. Først ut er to nyfødtkort til jente. Stempel fra Magnolia og Papirloftet.








Detalj som viser den krøllete vaskelappen.




Dette er nok kortet jeg likte best selv. Tror det har med fargene og gjøre. Stempel fra Whiff of Joy, som jeg fikk ferdig trykt i gave av Karen. Det søte fotofestet er en die fra QuicKutz.


Dette kortet er jeg usikker på. Tror det er fargene som gjør det... Stempel fra Magnolia, og blomster fra Prima og Papirloftet.

Så har jeg også laget et bryllupskort, og det brukte jeg mange timer på. Og grunnen er nok at jeg slet skikkelig både med stemplinga (maskering), malinga (brudekjolen ble jo så grå...), og designet generelt. Og jeg liker det overhode ikke. Vurderer å legge det ut i salgsbloggen, men jeg synes det er vanskelig å selge noe som jeg ikke liker selv...


Og brudgommen, stakkars, er jo helt dekt av blomster...



Nei, da ble jeg mer fornøyd med dette kortet, som en venninne bestilte. Tror rett og slett at jeg liker dette motivet bedre.


Stempel fra Sarah Kay. Mulberry blomster og roser fra Prima. Bånd fra Panduro.


Nærbilde av det kyssende paret.


Detalj av blomstene og krystallpynten.


Fra en annen vinkel.


Hårsløyfa har fått seg en liten bling som pynt.

Kortet er også pyntet på innsiden, men dikt og en personlig hilsen. Det har jeg ikke bilde av, men det er laget etter samme mal som tidligere bryllupskort jeg har laget.

tirsdag 8. september 2009

God reklame er gull verdt

I dag da jeg sjekket e-posten min så jeg at bryllupskortet som jeg lagde på bestilling for Arya var kommet trygt frem, og at hun til og med har laget et eget innlegg i bloggen sin om kortet og nettbutikken min. Jeg ble kjempeglad for at det falt i smak, og god reklame er jo gull verdt.

Arya er for øvrig en veldig dyktig fotograf, og utrolig flink til å skrive. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt dratt inn i bloggen hennes, og bare latt meg fascinere av tekst og bilder. Så for meg er det en ære å bli omtalt i et eget innlegg. Tusen takk, Arya. Vil anbefale alle å ta et lite besøk i bloggen hennes. Der kan du også finne en liten smakebit på kortet jeg lagde.

Vil legge ut bilder av kortet på bloggen min også, men jeg ligger litt på hæla med det meste for tiden. Men i løpet av noen dager så kanskje jeg får det til.

mandag 7. september 2009

Nok et babykort til gutt

Dette kortet lagde jeg til et vennepar som fikk en liten gutt i sommer.



Papir fra Melissa Frances. Stempler fra Magnolia og Papirloftet. Prima blomster, blader stanset ut med McGill Leaves punch, dies fra Spellbinders, og perler fra KaiserCraft. Pyntet med Stickles glitterlim.



Detalj av blomstene, som har fått en dæsj av glimmermist før jeg gikk løs med glitterlimet. Jeg liker glitter....



Datostempelet har også fått en omgang med glitterlimet. Synes dette stempelet er genialt, for det gjør kortet med en gang personlig. Og når jeg tenker meg om kan det jo godt brukes til både bryllupskort og konfirmasjonskort. Må skrive det bak øret til neste gang.



Vaskelappen er med vilje krøllet og slitt i kanten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...