fredag 30. april 2010

Whiff of Joy dåpskort til jente

Et dåpskort med masse søm. Papir fra Maja Design. Det hvite arket med rosa løv har jeg laget selv med et stempel jeg kjøpte i New York og rosa VersaMark ink.



Jeg synes det er så mange fine kort som lages med sjarmerende og ikke helt perfekte sømmer. Et sånt uttrykk har jeg også ønsket meg på mine kort, men har nå innsett av Pfaff'en min rett og slett er en for god maskin til det formålet. For sømmen blir veldig rett, og stinglengden varierer ikke en mikrometer... Litt skjev klarer jeg å få sømmen ved å vri litt på papirene mens jeg syr, så da får det være godt nok. Jeg kjøper i alle fall ikke en dårligere symaskin for å få det rette uttrykket...



Synes den søte tåteflaska er så fin til babykort.



Hjemmelagede pyntenåler. Den hvite blomsten er også hjemmeheklet. Jeg har flere sånne, og tenker å legge ut noen for salg i salgsbloggen min. Men det var det med tiden da...



Blomsterarrangementet sett forfra. Rosene og roseknoppene er fra Papirloftet.



Takk for at du titter innom!

Dreamy Willow bursdagskort

Lagde dette kortet da vi skulle i 60-års dag i begynnelsen av april. Og fikk også her brukt den nye swirlen fra BossKut som pynt. Synes den gjør veldig mye av seg.



Stempelet er fra Whiff of Joy, og er malt med akvarellmaling. Sommerstemplene fra 2009 er veldig fine, men er ganske så tidkrevende å male...



Tredde det tynne gullbåndet inn i blonden, og synes det ble dekorativt. Har laget dobbel sløyfe med denne teknikken. Jeg lagde bare min egen mal i papp, og det fungerte veldig bra.



Rosene har fått litt Stickles glitterlim på seg.



Pyntet med litt gul bling.

Willow in the Summer Breeze bursdagskort

Bursdagskort til en 10-åring. Brukte restepapir på dette kortet. Har brukt den nye BossKut swirlen, og pyntet med hjemmelagede pyntenåler. Siden jeg også lager smykker har jeg alt utstyret liggende, og ble inspirert til å lage mine egne pyntenåler da jeg fikk kort fra Karen med pyntenåler på.



Det lysebrune arket bak motivet har fått en runde i Big Shot'en med Swiss Dots embossing folder fra Cuttlebug. Jenta er malt med akvarellmaling, og har fått litt glitterlim og Glossy Accents på seg.



Ønsker alle mine lesere en riktig god helg!

Kjekk liten sak

Ryddet litt i bildemappa mi og fant bilder av denne kjekke lille saken som jeg kjøpte da jeg var i Stavanger for et år siden. Jeg var nemlig lei av alle bomkjøpene jeg hadde hatt på Bazzill kartong. Fargene er jo aldri som på skjermen. Så nå kjøper jeg ikke noen ark før jeg sjekker at fargen faktisk er slik jeg ønsker.



Denne boka er for Bazzill Canvas. Det finnes tilsvarende for alle strukturer, men jeg bruker mest Canvas så denne holder for meg.



Navnet på fargen er printet på hvert ark, så det er lett å finne frem blant alle fargene. Eneste ulempen er jo at det av og til dukker opp nye farger, og de er selvfølgelig ikke med. Også er det veldig kjedelig at fargen Vintage har gått ut av produksjon. Den var min absolutte favoritt.



Jeg har fått spørsmål om hvor jeg kjøpte denne, og det var hos Familieskatter i Sandnes. Jeg tipper at alle som bestiller Bazzill kartong kan få tak i en slik, men at den må bestilles. Jeg fikk kjøpe butikken sin, for de kunne enkelt få tak i en ny.

tirsdag 20. april 2010

Scraporama 2010

I helga var jeg i Oslo, og fikk med meg årets Scraporama messe. Jeg hadde bestilt flybillettene lenge før jeg visste om messa, så det var bare flaks at det var samme helg som jeg skulle ned og besøke to venninner. Og så holdt jeg på å miste hele greia på grunn av vulkanutbruddet... Men jeg kom meg ned med alternativ transport :).

Det var masse fint å se på messa, og jeg fikk handlet inn litt nytt også. Det morsomste var likevel å være med på et slags minikurs som Malene Leed Bauge fra Unik Hobby hadde. Jeg hadde lyst til å prøve fargelegging med Promarkere, og Malene guidet oss gjennom hele prosessen. Det ferdige motivet var en del av en tag, og også her fikk vi steg-for-steg forklaring. Kjempeartig! Og jeg ble fornøyd med resultatet. Til å være første gang så ble det ikke så aller verst.



Den supersøte musa er fra Whipper Snapper, og jeg måtte bare kjøpe med meg både stempelet og Promarker tusjene...



Kantene på tag'en ble slitt med en skalpell, før vi svertet med Distress Ink Walnut Stain. Den rosa malinga er Crackle Paint som krakelerer når den tørker. Tag'en fikk også en runde med Glimmer Mist i fargen Tattered Leather. Til slutt pyntet vi med Liquid Pearls i en lys rosa farge.



Den brune blomsten er et stempel fra Stempelglede sin Grunge Collection. Også den er rufset opp i kantene, krøllet og fått en runde med Distress Ink i kantene.



Liquid Pearls ble også brukt i senter av blomstene, og på rosene.



Jeg måtte selvfølgelig kjøpe med meg en pakke tags, og jeg gleder meg til å sette meg ned og lage flere. Og tusen takk til Malene for en kjempeartig demo/minikurs!

lørdag 10. april 2010

Bursdagskort fra Karen

Jeg har helt glemt å blogge dette bursdagskortet som jeg fikk fra Karen da jeg hadde bursdag i mars.



Det søte stempelet kommer fra Magnolia.



De dekorative pyntenålene inspirerte meg til å lage mine egne siden jeg likvel har masse perler liggende. Nå må jeg bare få tid til å bruke dem.

Bursdagsgaven fra Karen var denne sjarmerende boka av Cecilia Samartin. Så nå blir det lesing på sengekanten fremover. Fikk lest litt i påska også, og gleder meg til fortsettelsen.



Ha en fortsatt fin helg!

Sjarmerende blogg Award

Denne koselige awarden har jeg fått fra Inger Synnøve, Kari og Merethe. Ut i fra det jeg har kunnet finne ut er det portugisisk, og betyr noe sånt som at jeg har en sjarmerende blogg. Tusen takk damer!



Jeg synes alltid det er vanskelig å sende slike awarder videre, for hvordan skal jeg klare å velge ut bloggere som fortjener denne bedre enn andre? Og mange har fått den allerede. I tillegg liker jeg best å gi noe uten å kreve noe tilbake. Siden de fleste bloggene jeg er innom hadde fortjent denne awarden velger jeg heller å takke for alle koselige tilbakemeldinger, og håper fremdeles bloggen min kan inspirere og glede andre. Jeg setter virkelig pris på alle kommentarene jeg får. Tusen takk alle sammen!

tirsdag 6. april 2010

Utstyrsfreak...

Ja, i alle fall følte jeg meg som det da jeg i ren og skjær frustrasjon (og en god dose impuls) bestilte denne maskina hos Papirloftet.



Bakgrunnen for min frustrasjon skyldtes at jeg hadde kjøpt en nydelig swirl fra Boss Kut hos Hobbykroken, og gledet meg sånn til å bruke den. Men Wizard'en ville ikke ta den. Det samme opplevde jeg med alfabetene til QuicKutz som jeg fikk prøve på Trondheimstreffet.

Her er dies'en jeg så gjerne skulle fått brukt.



Den nye maskina har noen rosa innslag som så mange liker. Jeg for min del skulle gjerne hatt den helsvarte som Stampin' Up selger. Men siden de ikke selger til Norge får jeg klare meg med denne. Den er jo veldig femi' da :)



Her er maskina med platene og Multipurpose platformen.



Og her er beviset på at maskina funket perfekt. En søt liten swirl fra Boss Kut.



Har allerede brukt denne swirlen på kort, og det må jeg jo også for å rettferdiggjøre kjøpet...

Whiff of Joy bursdagskort

Dette sommerlige kortet lagde jeg da Kristoffer skulle i 5-års bursdag til ei jente i barnehagen. Motivet er fra Whiff of Joy, og er et prøvetrykk av et av stemplene jeg solgte i fjor høst. Litt vanskelig motiv, men det passet jo bra siden bursdagen ble feiret før påske.



Jeg hadde ingen blomster som passet, så jeg klipte ut disse fra mønsterarket, og monterte det med 3d-puter.



Nærbilde av det malte motivet. Jeg har fått en forkjærlighet for å male blondt hår. Tror det kommer av at jeg endelig har funnet en fargekombinasjon som jeg er fornøyd med, og at jeg er litt lei av å male mørkt hår...



Det gule mønsterpapiret har jeg embosset med Flourish Impressabilities fra Spellbinders. Deretter har jeg brukt sandpapir på arket for å få frem mønsteret bedre.



Kristoffer fikk selv skrive på kortet. Han var litt misfornøyd med at jeg ikke hadde funnet frem den samme pennen som da han skrev på kortet til meg, men han kom i mål til slutt :) Og han ville plassere blomstene selv, så det måtte han selvfølgelig gjøre. Helst ville han male motivet også, men det hadde jeg allerede malt.



Og siden jeg likevel var i gang hadde jeg lyst til å lage en liten ekstragave. Det ble en Post-it® Note holder som matchet kortet.



Pyntet den veldig enkelt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...