lørdag 25. september 2010

Flere kort fra Trøndersaksa

Jeg trodde jeg hadde lagt ut alle kortene jeg lagde på scrappetreffet, men nei da, jeg har vært sløv som vanlig... Her kommer i alle fall to kort til. Disse er laget med tanke på barnebursdager, og jentekortet skal jeg gjøre litt mer personlig til i morgen, slik at Kristoffer kan ta det med på bursdagen til ei barnehagevenninne.


Denne hÄnglar-jenta er kjempesøt, og veldig takknemlig å male. Her har jeg først malt henne i en blågrå farge som heter Paynes Grey, og deretter malt over med litt brunt for at hun skulle passe litt bedre med fargene i papiret. Stickles glitterlim i fargen Platinum på skoene og skjorta.


Pinnen er en grillpinne som jeg har brukt til å røre litt i paint dabberen min, som var tett og funket kjempedårlig. Vindmøllen har jeg laget av det samme tosidige papiret som jeg har brukt på kortet. Den er enkel å lage, og består av et kvadrat på 2x2 inches, hvor jeg har klippet inn et snitt fra hvert hjørne og inn mot senter. Deretter har jeg tatt annenhver snipp og dratt den inn mot midten på kvadraten og festet med en splittbinders.


Egner seg sikkert ikke så godt til å sendes i posten dette kortet, for jeg ser for meg at vindmølla kommer til å være bra flat når den kommer frem...


Dette guttekortet lagde jeg parallelt med jentekortet, men selv om jeg har brukt de samme papirene så blir det jo ikke likt som jentekortet. Og det er bevisst, for det er så kjedelig å lage to helt like kort...


Stempelet er fra Magnolia, og er et trykk jeg stemplet opp da jeg hadde besøk av Karen tidligere i år.


Båndet er et satengbånd fra Panduro som jeg har knytt til en dobbel sløyfe med min hjemmelagede Bow Easy.


Etter at jeg kjøpte Dymo skriveren min på Clas Ohlson til 89 kroner har jeg brukt den til nesten hvert eneste guttekort jeg har laget. Denne tagen ble først litt kjedelig, men da jeg prøvde å pille av teksten så gikk tagen litt i stykker, og jeg knøvlet den. Og da ble den kul. Hehe.


Ellers har jeg fått spørsmål om hvor jeg har kjøpt Stampin' Up produktene mine. De er kjøpt hos en av forhandlerne som holder til i New York, og som jeg tok kontakt med da vi skulle til New York i fjor høst. Siden Stampin' Up ikke kan sende til Norge har jeg benyttet meg av et firma som heter JetCarrier, som fungerer slik at du oppretter en konto hos dem, og de videresender produktene til Norge for deg. De sørger for fortolling også, og jeg er veldig fornøyd med servicen. Jeg synes heller ikke portoen ble særlig dyr, i forhold til størrelsen på pakken, og tror det kan være vel så rimelig som alminnelig porto fra USA til Norge.

onsdag 22. september 2010

Pakke fra Stampin' Up

Denne uka fikk jeg pakken min fra Stampin' Up i posten, og jeg har kost meg med å pakke ut alle godsakene.


Punchene... De nye punchene fra Stampin' Up er sammenleggbare, og dermed mye lettere å lagre enn de gamle. Derfor bytter jeg også ut de tre jeg har fra før, så blir det plass i skuffen.


En av de punchene jeg har fra før er Word Window Punch, og dette bildet viser hvor "liten" den nye er i forhold til den gamle. Den er jo fremdeles stor, og faktisk litt tyngre enn den gamle. Men lettere å stable.


Og så, sjekk denne herlige uglepunchen! Den er simpelthen genial, og jeg ser for meg at den er kjekk å ha når jeg har liten tid, og ikke kan male stempeltrykk.


Den første og foreløpig eneste ugla jeg har laget med den nye punchen.


Den lille sirkelpunchen har jeg også fra før, og den er blant annet genial til å punche ut små sirkler for å feste på Promarkertusjene, sånn at det går an å se fargen på toppa. Den kan også brukes til å lage brads med eget papir.


Denne kjøpte jeg mest fordi det er så vanskelig å finne pynt til guttekort. Så nå kan jeg bytte litt mellom stjerner og "cogs".


Jeg kjøpte noen stempler også, og disse tar ganske mye plass siden de er montert på trekloss. Men siden stempeloppbevaringsboksen min likevel er full så var det på en måte greit...


Denne måtte jeg bare ha, for jeg synes det er så koselig å gi bort kafébesøk i bursdagsgave til venninner som har alt. Og hva passer vel da bedre enn et kort med dette stempelet?


Et bonusstempel som jeg kunne plukke med fordi jeg hadde kjøpt for et visst beløp og kunne plukke med meg litt ekstra produkter.


Denne søte figuren er tiltenkt julekortene... For jeg orker ikke lage 60 håndlagede julekort med malte stempeltrykk. Så da får jeg se hvor mange jeg ender opp med til slutt.


Selv om det bare var jeg som kjøpte kunne jeg plukke ut to vertinnegaver. Dette var en av dem, og den fuglen på grena er supersøt, og passer kjempefint inn i den nye ovale punchen som jeg kjøpte.


Klarte ikke stå for fristelsen, selv om jeg ikke helt vet når jeg skal bruke disse. Jeg så visst for meg at jeg skulle begynne å lage litt enklere kort også...


Bamsen nedenfor er supersøt. Og den kan fargelegges om man vil, selv om jeg synes den også ser fin ut som den er.


Måtte bare kjøpe disse også.


Var veldig usikker da jeg plukket med meg disse, men de kan jo bli morsomme å bruke på enkle kort. Og de små sirklene kan jo fint brukes som pynt på guttekort.


Den andre vertinnegaven. Disse var jeg litt skeptiske til, men de blir faktisk kjempefine når de stemples.


Stamp-a-ma-jig. Jeg har brukt en hjemmelaget av lego, men det er liten tvil om at denne er mer brukervennlig. Jeg bruker den til å stemple sammen flere motiv, sånn at jeg får plassert trykket akkurat der hvor jeg vil ha det. Genialt!


Noen nydelige knapper som jeg måtte ha. Og jeg som glemmer å bruke knapper...


Kjøpte også fire dies.


En matchbox die som lager små esker etter fyrsikkeskeprinsippet.


En supersøt konvolutt som passer til små kort på 2x3 inches. Jeg tenkte å lage flere sånne som man kan henge på blomsterbuketter som man gir bort. For noen ganger er det greit å sette på hvem det er fra, samtidig som det egentlig ikke er nødvendig med et stort og forseggjort kort.


En pillow box die som lager disse søte boksene. Akkurat passe stor til for eksempel bordkort. Og utrolig kjappe å montere.


Denne er kjempefin. Og den kan jo også brukes sammen med uglepunchen, selv om det ikke er grunnen til at jeg kjøpte den. Men jeg er ikke så fornøyd med alle bladpunchene mine, så da var det greit å supplere med denne dies'en, selv om det er litt mer tungvindt enn puncher.


Da har jeg vist frem stort sett alt jeg kjøpte. Jeg bestilte også en del stempelputer og en crimper for å lage bølgepapp, men de ser dere på det første bildet. Så nå gleder jeg meg bare til å prøve ut flere av de nye produktene mine.

Ha en fortsatt fin uke!

onsdag 15. september 2010

Trøndersaksa 2010

I helga var jeg på scrappetreff på Selsbakk skole i Trondheim. Vi var omlag 40 damer som satt og koste oss i hele to dager, og vi fikk også mulighet for å kjøpe nytt utstyr av butikkene som var der. Det blir mye skravling, og jeg er vel egentlig mer effektiv når jeg sitter hjemme på kontoret. Men så utrolig mye koseligere det er å sitte sammen med likesinnede :).


Dette kortet lagde jeg på bestilling for mamma. Det er det kortet jeg ble mest fornøyd med i helga, og det skyldes nok både fargene og at jeg liker det motivet fra Gorjuss Girls veldig godt.


Har valgt å pynte med lilla blomster for å ta igjen litt av fargene fra mønsterarket. Blonden er fra Papirloftet, og den er utrolig anvendelig. Jeg husker jeg ble litt skuffet da jeg fikk den i posten, for den var ikke så fin som jeg trodde. Men gjett om jeg har brukt den mye!


Jeg klipte også ut et par blomster fra mønsterarket og brukte dem sammen med rosene og roseknoppene jeg kjøpte hos Papirhobby.


Resten av kortene jeg lagde på treffet legger jeg ut senere. Så nå håper jeg bare mottageren ikke titter inn her før hun har fått kortet...

Bursdagskort til mannen min

Jeg er glad hver eneste september, for da har mannen min bursdag, og jeg føler han tar igjen litt av forspranget jeg har på han... Selv om han ser alle kortene jeg lager er han ikke så opptatt av å få kort selv, så at jeg i det hele tatt fikk laget et til han i år er bra. Det ble laget rett før jeg la meg, og er ennå enklere enn de fleste kortene jeg lager.


Tekststempelet er fra Papirloftet. Papirene er kjøpt hos Michaels i New York. Stjernene er stanset ut med en punch fra Stampin' Up og en die fra Sizzix. Også har jeg brukt Dymo'en igjen. Tallene er også fra Michaels i New York. Rundt sirkelen har jeg limt fast sort ric rac bånd.


Innsiden har jeg glemt å ta bilde av, men den var egenlig finest. For der har Kristoffer og Jonathan skrevet og tegnet, og når det kommer til stykket så er det det som gjør oss mest glade her i huset.

LOTV bursdagskort med Promarkere

Har benyttet meg av supertilbudet på Binders, og fått kjøpt meg noen flere Promarkere. Så nå kan jeg fargelegge mennesker også. Er ikke fornøyd med gressfargen, så jeg må se om jeg finner noen andre tusjer til det. Dette blir for knall for min smak.


Men den lille fisker'n er jo bare supersøt da. Stempelet er fra Lili of the Valley. I stedet for å fargelegge lua har jeg stemplet på mønsterarket og klippet ut lua, og deretter limt den oppå motivet mitt.


Hadde, som vanlig, alt for liten tid til å gjøre meg ferdig, så dermed ble det mange stjerner på dette kortet. Veldig enkelt. De er festet i litt forskjellige høyder for å skape litt mer dybde i kortet.


Navnet er skrevet med et alfabet fra QuicKutz som heter Storyteller. Også har jeg nok en gang gått amok med Dymo skriveren min fra Clas Ohlson. Den passer så godt på guttekort.

Bryllupskort med ferdigmalt motiv

Dette bryllupskortet er et av de fem kortene jeg lagde en kveld for noen uker siden, og motivet er malt for lenge siden. Som regel maler jeg motivet etter at kortet er montert, men det var veldig kjekt å finne et ferdigmalt motiv i skuffen.


Jeg har brukt restepapir, og det var veldig godt å få brukt litt rester. Den store blomsten er også en som har ligget lenge i skuffen min, og som jeg ikke har klart å bruke. Men jeg synes ikke den ble så dum sammen med sløya og de små rosene.


"Kjære brudepar" er et tekststempel fra Norsk Stempelblad. Den svarte ramma er en rub on fra Basic Grey, og var noe herk å bruke. Og det sier jeg fordi hver eneste bling skulle festes manuelt etterpå. Heldigvis var det bare to i pakken, og jeg skal ikke kjøpe flere...


Den søte sommerfuglen er fra Karen Marie Clip, og er kjøpt hos Panduro. Sommerfuglene kommer på et brett med mange størrelser, og de er veldig anvendelige. Her har jeg hatt på litt sølvfarget glitterlim på sommerfuglkroppen.


Sløyfa har jeg laget med min hjemmelagede Bow Easy. Det er rett og slett et tykt akvarellark som jeg har laget et innsnitt på med Word Window Punchen min fra Stampin' Up. Hvis du lurer på hvordan jeg bruker denne kan du se her, ca. 3:20 min ute i filmen. Et genialt verktøy som gjør det veldig enkelt å knyte pene sløyfer. Og veldig rimelig siden du kan lage din egen med litt tykt papir og en saks.


Takk for at du titter innom!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...