lørdag 26. mars 2011

Oppdatering kraniebrudd

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på det forrige innlegget mitt. Det går mye bedre med sønnen min nå. Han var på MR i forrige uke, og den viste at blødningene innenfor kraniet ikke har blitt større, men at han også har to små blødninger i hjernen. De har nok vært der siden fallet, og ser ikke ut til å ha skadet han noe. De vil bli absorbert og forsvinne, og kraniebruddet vil gro. Det er et sammenhengende brudd som går fra høyre øre og fram forbi venstre øye. På et punkt er kraniet skjøvet en halv beintykkelse inn i hodet, men de godtar inntil en hel beintykkelse før de gjør noe. Hevelsene har gått ned, og han ser nå ut som et fargekart med gule, grønne og lilla farger. Men han er seg selv lik, og det eneste som holder han hjemme er kraniebruddet. Det må gro i ennå en drøy uke før han får komme tilbake til barnehagen.

Vi har vært i møte med barnehagen, og de har lagt ned forbud mot treklatring på vinters tid. For hvor lett er det å klatre i glatte trær med masse klær og store votter? Og når bakken i tillegg er hard som is så kan det gå riktig så galt.

På hobbyfronten har det gått tregt. Selv om jeg er hjemme denne uka, så har det kun blitt tid til lek og spill sammen med Kristoffer. Men det er jo derfor jeg har vært hjemme, så hobbyen får komme i annen rekke.

God helg!

3 kommentarer:

inger synnøve sa...

så bra at det ser ut til å gå den rette veien :) god helg til deg og dine:)

Elen sa...

Så godt å høre at han er på bedringens vei:-D Har tenkt på dere.

isacathrine sa...

Oi, fikk litt sjokk når jeg så det bildet av han i forrige innlegg. Så ikke mye godt ut. Stakkars K!
Godt å høre at det går bedre med han nå:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...