fredag 24. oktober 2014

Dåpskort til vår skjønne niese ♥ ♥

 Dette kortet lagde jeg til vår lille niese da hun skulle døpes. Bretteteknikken er den samme som jeg lærte på kurset på Trøndersaksa, og kortet er sterkt inspirert av et av kortene til Elizabeth Elton.


 Det nydelige motivet er fra Mo Manning, og er et digistempel som du kan kjøpe og laste ned til din egen PC. Fordelen med digistempel er at du får de med en gang du har betalt de, og du kan skalere dem slik at du får de i den størrelsen du ønsker. Eneste ulempen er at jeg glemmer at jeg har dem...


 Motivet er fargelagt med Copics. Fargeoversikten finner du nederst i innlegget. De nydelige blomstene fra Wild Orchid Crafts passer perfekt til mønsterpapiret fra Pion Design.


 Teksten har jeg skrevet med en gammeldags pennesplitt og blekk. Trenger litt mer trening der, ser jeg...


 Motivet er festet på en stor tag som holder kortet lukket.


Et godt råd når du skal lage et slikt kort er å lage en tag som er litt smalere enn den jeg laget. For da blir det lettere å sette den på plass etter at du har pyntet med blomster på sidene av selve kortet. Jeg har løst det ved at blonden brettes litt innover når jeg setter tagen i.


Slik ser kortet ut når tagen er tatt ut. 


Jeg har fargelagt med disse fargene:

Hud: E13 - E11 - E00 - E000
Kinn: R20
Hår: E57 - E55 - E53 - E51 - E50
Hvitt: W7 - W3 - W00
Rosa: RV52 - R20 (over) - RV11 - R00

Ha en fortreffelig helg! Jeg skal kose meg alene med ungene mens mannen er på jakt.

torsdag 23. oktober 2014

Vintage brettekort på Trøndersaksa

Det andre kurset jeg deltok på på Trøndersaksa var vintage brettekortkurs med Elizabeth Elton. Kjempegøy! Og morro å prøve seg litt på en sjanger som jeg vanligvis ikke bruker. Også fant jeg et nytt favorittverktøy - rissehjulet! Slik ble mitt kort.


Her har jeg krøllet, svertet, malt og klæsjet mer enn jeg pleier. For jeg liker ikke å bli skitten på fingrene.... (fisefin).... Men dette var utrolig gøy! 


Den herlige lampa er stanset ut med en die fra La-La-Land, og den måtte jeg bare kjøpe med. På disse bildene kan dere også skimte hullene som ble laget med rissehjulet. Ser ut som om jeg har sydd uten tråd :).


Kortet etter at tagen er tatt ut. Kortet kan åpnes opp også, men det har jeg ikke bilde av.


Nok en stor takk til Elizabeth for et fantastisk kurs!

onsdag 22. oktober 2014

Copickurs på Trøndersaksa 2014

For første gang har jeg vært med på kurs på Trøndersaksa. To kurs, faktisk! Begge kursene jeg deltok på var det Elizabeth Elton som holdt, og først ute var et kurs med fargelegging med Copics. Nå har jeg fargelagt noen år allerede, men fant ut at det ville være gøy å delta på et kurs likevel.

Slik ble mitt kort.


Det nydelige motivet fra Saturated Canary har jeg siklet på lenge, men klart å la være å kjøpe. Helt til nå... For med disse fargene innså jeg at jeg hadde lyst til å ha dette i samlingen også :).


Motivet er fargelagt med Copics. 


To av blomstene er fargelagt med de samme tusjene som kjolen, for alle tre blomstene er egentlig hvite.


 Jeg har brukt disse fargene:

Hud: E13 - E11 - E00 - E000
Kinn: R20
Hår: E44 - E43 - E42 - E41
Kjole: W7 - BV25 - BV23 - BV20
Vinger: W7 - W3 - W00
Bakgrunn: W1 - W00 - BV20

Tusen takk til Elizabeth for et utrolig artig kurs!

tirsdag 21. oktober 2014

GDT Ett Trykk: Bordkort og invitasjoner til utgave 04/2014

Til augustutgaven av Ett Trykk lagde jeg matchende bordkort og invitasjoner. 


Både bordkortene og invitasjonene er relativt enkle, rett og slett fordi jeg vet med meg selv at jeg ikke ønsker å bruke alt for lang tid på noe som jeg må masseprodusere.


Bordkortet er utformet som en serviettring. Her har jeg pyntet en remse med papir og stiftet den sammen bak. Lag på lag med papir gjør at den blir stødig, og derfor egner seg godt som serviettring.


Matchende invitasjon. Det er bare det lille kortet foran som kan åpnes. Det store bak er basen som det lille kortet limes på.Tekststempelet er en gammel favoritt fra Ladybug and Friends. Sommerfuglene er fra Magnolia.


Jeg har her brukt en stoffserviett for å vise bordkortet. Det er veldig mye finere i bruk enn alene...


Invitasjon og bordkort sammen.
 

Sett forfra. Det lille kortet er åpent.


 Da ønsker jeg dere en fortsatt fin kveld!

mandag 20. oktober 2014

1 + 1 = 3 ♥ Nyfødtkort

Når to blir tre, ja da må det feires med en liten gave. Dette superenkle kortet ga jeg bort til en venninne som nettopp har blitt mamma. Sammen med kortet ga jeg et hjemmesydd sett med sparkebukse og body.



Motivet er fra Magnolia, og det er et av flere som ikke har vært brukt i det hele tatt... For det er ikke så ofte jeg har følt at det passer. Har fargelagt med Copics, og har brukt en del blender for å holde fargene så lyse. Ikke helt fornøyd med fargeleggingen, for jeg synes huden ble for gul. Men jeg husker ikke hvilke farger jeg brukte...



Mønterpapirene er fra Magnolia. Tekststempelet er fra kaBoks.


Ønsker dere en fortsatt god kveld!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...