tirsdag 5. mai 2015

DT Kreativ Scrapping: Utfordring # 5 - Vår

Utfordringen hos Kreativ Scrapping denne måneden er "Vår". Og det er ikke bare hvitveis og sol som kjennetegner våren. For like sikkert som disse vårtegnene er også at våren er en tid for konfirmasjoner. Mitt bidrag til utfordringen er derfor dette posekortet som skal til en konfirmant.

 
Motivet er fra Saturated Canary, og selv om jeg har hatt det leeeenge er det første gang jeg fargelegger det. Jeg hadde nemlig et arsenal av ferdigstemplede motiver som var så enkelt å velge når jeg skulle finne motiv, og dermed ble flere nye stempel liggende pent ubrukt i mappa si... Nå skal det bli en slutt på det, så nå stempler jeg bare opp et trykk jeg er sikker på at jeg skal bruke.
 
 
Konfirmant-teksten er stanset ut i superglitrende kartong fra American Crafts. Veldig effektfullt. Lappen foran sommerfuglen på bildet under er et stempel fra Norsk Stempelblad som er stemplet på Bazzill Kraft-kartong, krøllet sammen og deretter dekorert med blank Crackle Paint. Bølgepappen er sprayet med Glimmer Mist i fargen Tattered Leather.
 
 
Mønsterarkene er fra Kort & Godt og Papirdesign, og blomstene fra Wild Orchid Crafts og Storyteller. Hyssingen er en gammel rest fra Stampin' Up.
 
 
På kulene på hårstrikkene og hjertet på brystet har jeg hatt på blank glitterpenn. Gir veldig fint skimmer når du ser kortet fra siden, men veldig vanskelig å ta bilde av...
 
 
Jeg har fargelagt med Copics i disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R22 - R20
Lepper: R22 - R20 - R00
Hår: E57 - E53 - E51 - E50
Genser: W7 - W5 - W3 - W1 - W0
Lilla (sløyfer m.m.): V99 - V93 - V91
Gammelrosa (på sokkene): RV99 - RV95 - RV91
Beige: E31 - E30 - W1 - W0
Hvit (sokker): W0 - 0
 
Takk for at du titter innom bloggen min!
Informasjon om utfordringen finner du her.
 
Klem fra Veronica

fredag 1. mai 2015

DT Copic Marker Norge: Utfordring # 66 - Konfirmasjon/Ungdom

Månedens utfordring hos Copic Marker Norge er konfirmasjon/ungdom, noe som passer veldig fint i denne konfirmasjonstiden. Kortet jeg har laget er et bestillingskort for en tidligere kollega.
 
 
Motivet er fra Tickled Pink, og jeg synes det passer godt til konfirmanter. Denne gangen fargela jeg glassene i brillene helt svart, så ble det solbriller i stedet for vanlige briller. Etterpå hadde jeg på Glossy Accents og litt hvitpenn.
 
 
Bruker også å ha litt hvitpenn i øyet på disse motivene, for jeg synes de ser litt tanketomme ut ellers.... Konfirmantteksten er en ny die fra Kort & Godt, og jeg har stanset ut teksten i grå mosegummi. Det gir en fin opphøyet effekt.
 
 
Denne teksten kommer fra konfirmasjonsplata til Norsk Stempelblad.
 
 
Lyktestolpen er en die fra Magnolia. Perla skjuler et lite hjerte, som jeg syntes var i overkant feminint for en gutt...
 
 
Detalj fra kortet. Tannhjul i metall er kjekt til guttekort.
 
 
Bokstavene er klippet ut fra et utklippsark fra Papirdesign som passet fint sammen med mønsterarket fra Kort & Godt.
 
 
Jeg har fargelagt i disse fargene:
Hud: E21 - E51 - E50
Kinn: E93
Hår: E47 - E44 - E53 - E51
Bukse: N6 - N4 - N2 - N0
Jakke: B93 - B91 - B90
Striper: E31 - E30
Skygge: B0000
 
Håper du finner litt inspirasjon her, og har du lyst til å delta på utfordringen til CMN så finner du informasjon om den her.
 
God helg!
 
Klem fra Veronica
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...