søndag 24. januar 2010

Kreativ utmerkelse

Denne utmerkelsen har jeg fått fra Cathrine, eller Isa Cathrine som mange i blogglandia kjenner henne som. Tusen takk!!Med utmerkelsen fulgte det en oppgave om å fortelle 7 ting om meg selv. Noen vet alt dette fra før, andre ingen... Her er 7 ting du kanskje ikke visste om meg:

1. Jeg er operert for hofteleddsdysplasi, og har to heftige glidelåser på lårene. Og jeg har ingen plager med det.

2. Jeg har omtrent 320 fallskjermhopp bak meg, og har hoppet i både USA, Sverige og Spania. Har også en 6. plass i NM i formasjonshopping, i intermediate klassen.

3. Jeg har vært med på nødlanding i småfly. Motorhavari i 500 fot. Min mann var også med på det samme flyet, men den gang var vi bare venner.

4. Jeg har bodd en uke hos Christopher Kennedy og familien hans fordi min kjære søster var au-pair for dem et år.

5. Jeg er utrolig opptatt av detaljer, og vil nok av mange bli beskrevet som en petimeter.

6. Mitt første svangerskap endte med alvorlig svangerskapsforgiftning og førløsning med keisersnitt i full narkose. Jeg hadde på kort tid utviklet HELLP syndrom, og en måned før termin kom Kristoffer til verden.

7. Jeg fikk svangerskapsdiabetes da jeg gikk gravid med Jonathan, selv om BMI'en min er under 20.

Så nå vet dere litt mer om mennesket bak nick'et Cino.

Jeg har fått spørsmål fra en av mine lesere om hvor jeg har kjøpt materialene til lysoppsatsen som jeg postet i forrige innlegg. De er kjøpt på Nidaros lysstøperi som ligger på Ranheim utenfor Trondheim. En utrolig sjarmerende butikk, som har en helt egen stemning. Anbefaler alle å dra innom en tur, om det så bare er for å ta en kopp te og et kakestykke (de har egen kafekrok).

Jeg har også fått spørsmål om maling av stempeltrykk med akvarellfarger. Jeg foretrekker farger av merket Winsor & Newton, og kjøper mine hos Østerlie Kunst & Farve i Trondheim. Jeg har aldri prøvd noe annet, og valgte akvarellfarger av den grunn at jeg har gått flere akvarellkurs, og hadde fargene for hånd. Det er en enkel måte å male stemplene på, og man trenger ikke gå kurs for å male stempelmotiv. Noen grunnleggende regler er det, som for veldig mye annet, og har du aldri malt med akvarellfarger før kan du ta en titt på denne beskrivelsen. Mitt beste tips er å hele tiden sørge for at papiret er fuktig der du maler, og at du maler ferdig et område før du begynner på det neste. Og husk, øvelse gjør mester!

4 kommentarer:

Isa sa...

Oi, viste ikke at du har hoppet i fallskjerm! Dvs, når jeg tenker meg om så har jeg vel kanskje hørt det før. Uansett, TØFT!

Hoftedysplasi-operasjon, er det da de kutter over lårbenet og setter det sammen igjen i en ny "vinkel"?

Esther sa...

Wow, tøff dame! Tar av hatten for deg, altså! Alt du har fått gjort og alt du tør!

Peggy sa...

Hello,

You make stunning cards !!!
I'm your follower now, so I can come back and enjoy again your great work !!!

Peggy xx

Anonym sa...

Du er litt av ei dame Veronica. Og de kortene dine forbauser meg bare mer og mer. Du er veldig kreativ. :-)

Hilsen Heidi, på Nøtteliten. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...