mandag 16. august 2010

Sizzix Carry All esker av restepapir

Da jeg var ferdig med Post-it bøkene i forrige innlegg var jeg fint lite klar for å gå løs på å lage kort. Så da fant jeg ut at jeg kunne lage noen enkle Carry All esker, og det passet fint for jeg hadde kjøpt øredobber til alle jentene, og de små pakkene fikk akkurat plass oppi eskene.


Også dette var et resteprosjekt, og jeg hadde begrenset tid på meg. Dermed ble det lite tid til å pynte hver enkelt eske.


Den søte krona er en die fra QuicKutz som jeg har stanset ut i 300 g akvarellark og embosset med iridecent embossing pulver.


Tekststempelet er fra Kreativ Hobby. På baksiden brukte jeg bl.a. månedsstempelet fra Norsk Stempelblad, men det tok jeg ikke bilde av.


Stjernene på toppen er noen ultradårlige klistremerker fra Martha Stewart, som løsner bare du ser litt hardt på dem. Så de måtte festes med ekstra lim, og dermed sa jeg meg fornøyd med to på hver...


Navnet har jeg skrevet med en gammeldags Dymo label writer. Kartongen jeg har brukt er fra Stampin' Up, og er noen ark jeg fikk med gratis da jeg la inn en bestilling hos dem. Fargene er ikke helt min stil, så det var greit å få brukt opp en del av dem. Men mottakerne ble fornøyd, og det er jo det som teller.

5 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Kjempesøte esker :)

Irene sa...

Tøffe esker! Egner seg som små "verktøykasser" for dem med nytt hus, tenker jeg :-)

Anonym sa...

I don't even recognize how I stopped up correct here, on the other hand I thought this put up was excellent. I don't recognize who you may be but definitely you're going to a renowned blogger in the event you aren't already. Cheers!

Anonym sa...

hei. hva er målene på disse eksene. trenger sårt en sånn eske.

Cino sa...

Tusen takk for koselige kommentarer. Målene på selve boks-delen er (b x h x l) 5,2 x 4,3 x 9,7 cm.
Ferdig montert er hver eske nesten 10 cm høy (inkl. lukkemekanismen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...