fredag 2. desember 2011

Magnolia bryllupskort med tag

Dette kortet lagde jeg på bestilling for mamma'n til ei skjønn jente vi møtte på Rikshospitalet i sommer.


Motivet er fra Magnolia, og jeg har malt med Distress Ink refillere.


Oppå blomstene har jeg hatt på Crackle Accent. Det gir en blank, krakelert overflate når det tørker. Dette bildet er tatt før alt er helt tørt og ferdig krakelert.


Blonden er fra Stoff & Stil, og den er på rull. Liker denne blonden veldig godt, og den finnes i mange farger. Metallhjørnet har jeg kjøpt hos Korthobby. Tekststempelet er fra Stempelglede, og det har jeg kjøpt hos Unik Hobby.


De hvite blomstene kjøpte jeg på Bikuben i sommer, og de er sprayet med Glimmermist i fargen Pearl eller Iridescent Gold. Husker ikke hvilken jeg valgte... De blå rosene er fra Wild Orchid Crafts. Perlestråene er fra Kort & Godt, og ble også kjøpt hos Bikuben. Swirlen bak blomstene er en die fra Magnolia, og den er stanset ut med min Big Shot. Deretter har jeg brukt embossingpulver på den for å tilføre litt glans.


Nærbilde som viser glansen i de hvite blomstene. Fordelen med å bruke Glimmermist er at i tillegg til skimmeret så blir blomsten fuktig slik at den kan formes slik som man vil ha den. For når de kommer rett fra pakken er de gjerne klemt flat.


Det lille Eiffeltårnet er en gammel charm som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, men som passet kjempegodt til dette kortet siden brudeparet skulle gifte seg i Paris.


Tag'en er en die fra Magnolia, og den er stanset ut på hvitt akvarellpapir. Deretter har jeg stemplet med et tekststempel for å skape litt liv i den. Tråden er fra Stampin' Up, og jeg har knytt fast et lite hjerte som jeg har kjøpt hos Hjerteboden. Disse hjertene er nydelige.


Jeg liker å gjøre kortene litt personlige, og normalt setter jeg navnet på brudeparet på forsiden. Det ble det ikke plass til siden dette kortet har 9 lag med papir, så da valgte jeg å sette det på tag'en i stedet. På baksiden har jeg skrevet på Paris og bryllupsdatoen for hånd. &-tegnet er fra et QuicKutz alfabet, og er stanset ut med Big Shot maskina mi.


De nydelige arkene er fra Pion Design. Innsiden er pyntet med restene av arkene fra framsiden, og sommerfuglene er klippet ut fra et utklippsark, også det fra Pion Design. Sommerfuglene har fått litt Stickles glitterlim i fargen Silver i ytterkantene. Jeg tar bare på litt, og stryker glitteret utover med tuppen på tuben. Arkene er sydd sammen med symaskin, noe jeg synes gir det lille ekstra. Noen steder har jeg revet opp kantene på det øverste arket. Synes det gir litt mer liv til kortet.


Det hvite skrivefeltet er stanset ut i akvarellpapir med Spellbinders Nestabillities Label One i Big Shot maskina mi. Deretter har jeg sydd rundt kanten, og det ble akkurat passe skjevt og skakt. Sånn som det skal være når det er hjemmelaget...


Innsiden av kortet.


Og til slutt et bilde av kortet med både framside og bakside.


Med dette kortet deltar jeg på følgende utfordring:
Just Magnolia: Anything Goes with Option

I morgen er det pepperkakebakedag for meg og gutta. Mamma har satt dobbel porsjon, og det er verdens beste pepperkakedeig. Nam nam!

8 kommentarer:

Anne sa...

Så nydelig pyntet, utrolig fine farger og elegant nydelig stil. :)

Barbros lille verden sa...

Herregud, jeg blir så imponert!! Du må bruke utrolig lang tid på et sånt kort?? Aldeles nydelig :)
Du som er så glad i papir bør ta en titt på sommerfuglgirlanderne jeg la ut i går, noe for deg ;)
Ha en fin sNØdag!
Klem fra meg

unni's scrappeboble sa...

For et fantastisk flott og gjennomført kort, nyyyydelig :)

Dorte sa...

Bare helt gennemført elegant, nydeligt.
klem fra Dorte

Elen sa...

For et utrolig nydelig kort:-D Helt herlig! Kos dere med pepperkakebaking i morgen. Jeg har vært hos en venninne i dag og laget konfekt! Så nå er jeg sliten, trøtt og utrolig kvalm... Men sjokoldene var veldig gode:-D

Pop's Cards sa...

WOW Sweetie this is fabulous loving your colour choices too, huggles Pops x x x

Anette Lillebill sa...

Det var e utrolig lekkert kort.
Håper pepperkakebakingen gikk bra! Og tusen takk for nydelig julekort <3

toneal sa...

Nydelig kort :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...