tirsdag 24. september 2013

Konfirmasjonskort i varme lillatoner

Mitt desperate lille forsøk på å oppdatere bloggen avsluttes for i kveld med dette konfirmasjonskortet. Motiv fra Kenny K, fargelagt med Distress Ink.


Det jeg liker med Distress Ink er at man kan få så lyse farger som man vil. Jo mere vann jo mindre farge. Men jeg merker at jeg har fargelagt mest med tusjer i det siste, for dette satt ikke akkurat så godt i fingrene. Så her må det mere øvelse til. Men hun er jo så kul denne jenta her, at jeg ble godt fornøyd likevel. Litt vanskelig å få den riktige spensten i krøllene hennes, men jeg satser på at øvelse gjør mester.Også dette er et kort som kommer i kategorien "enkel". Og gjett hvorfor? Jo, riktig, jeg hadde ikke tid til noe mer.... Føler jeg går på repeat med den der, men det skal sies at jeg lagde bordkort til konfirmanten i tillegg til at både hun og hennes tre søskenbarn alle har bursdag i mai. Dårlig planlegging, i alle fall sett ut i fra en kortlagers perspektiv.... Ja, også har jeg full jobb, tre unger og noe oppussing på gang hjemme. Det hjelper ikke akkurat på det heller...


Kortet lagde jeg på scrappetreff med to gode scrappevenninner, og jeg ser virkelig frem til neste treff. Det som er så fint med slike treff er at vi henter inspirasjon hos hverandre, også kan man jo låne utstyr fra hverandre. Sommerfuglen på dette kortet er for eksempel ikke min punch. Men den er veldig dekorativ, og man får tre puncher i en med denne fra EK Success.


Banneren har jeg bare skjært til med et skjærebrett, og klipt til kantene. Deretter har jeg formet det med et falseben og limt det fast med gluedots. Tekststempelet er fra Stempelglede.


Til slutt en liten sniktitt fra innsiden. Dette er en liten pengelomme


Det var det jeg hadde for denne gang. Nå går jeg bare å venter på julebladet fra Ett Trykk. Håper det kommer til min lokale Narvesen snart....

4 kommentarer:

Dot sa...

Dejligt med opdatering fra dig, Veronica, godt at se du stadig er i sving trods en hektisk hverdag med små.
Smukke kort du deler, flotte selv om du synes de er enkle,
klem Dorte

Véronique sa...

Kjempe lekkert, Veronica ♥

Klem, Veronique

Kari sa...

Wow, det var lekkert! Nydelig sammensetning av farger og pynt.

Karen Elise sa...

Lekkert konfirmasjonskort! Nydelige farger og pynt! Og så tok jeg meg en liten runde i bloggen også, og syns du lager masse fint! Legger meg til som følger :)
:) Karen Elise

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...