onsdag 16. oktober 2013

♥ Babykort til vår lille nevø ♥

I mai ble jeg tante for aller første gang, og det er noe jeg har gledet meg til. Som seg hør og bør fikk den skjønne nevøen vår en barselgave, sammen med dette kortet. Gaven var et hjemmesydd sett med bukse og body som du kan lese om i sømbloggen min.


Formen på kortet har jeg stanset ut med en stor die fra Go Kreate. Motivet er fra Magnolia, og jeg har malt det med Distress Ink. Tekststempelet er fra Stempelglede.


Blomstene kjøpte jeg i sin tid på Bikuben, men husker ikke produsenten. De hvite frøene bak er fra Kort & Godt. Smokken er fra Korthobby.


Over det bakerste panelet har jeg et gjennomsiktig ark med små hvite bodyer på. Ikke så lett å se på bildet, men det vistes godt i virkeligheten. Sydde det fast med symaskin. De blå bokstavene glitrer noe helt utrolig, og er et skumalfabet som jeg har hatt liggende lenge. Men jeg er ikke så flink til å bruke de alfabetene jeg har. Bruker mest små klistremerker til å skrive navn, så her kan jeg utfordre meg selv til å bli flinkere til å bruke det jeg har.


Lagde en liten bøy på panelet som stod på skrå, for ellers gikk det ikke an å sette kortet på høykant. Men jeg synes det ga litt mer dimensjon til kortet, så da var det greit.


Den blå steinen er også et gammelt kjøp fra Bikuben. Har de i mange farger, men glemmer å bruke dem. Roseknoppene er hip rosebuds fra Wild Orchid Crafts.


Det var det jeg hadde for i kveld. Ha en fortsatt fin uke!

3 kommentarer:

WenKatLeon sa...

Hei.

Så utrolig fint kort.
Ha en fin dag :-)

Bente Årstad sa...

Nydelig kort til den nyfødte, klem bente:)

Veronique sa...

Så lekkert, Veronica ♥

Klem, Veronique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...