tirsdag 5. november 2013

Bryllupskort med sommerfugler fra Magnolia

God kveld, alle sammen! I dag har jeg hatt fri fra jobb, og har vært hjemme og ladet batteriene. Og det var jammen godt. Her kommer bilder av bryllupskortet jeg lagde til svogeren min og kona hans i sommer. Har brukt favorittmotivet mitt fra Magnolia, og fargelagt med Copics.


Første gang jeg brukte Flourish Edge punchen min fra Martha Stewart. Synes den lager så fine bølger i kanten på kortet.


Er de ikke søte? Ble veldig fornøyd med fargene på dette motivet. Mønsterarket er fra Pion Design, og jeg hadde lyst til å ta igjen fargene fra arket på motivet.


Blomstene er fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt. Og sommerfuglene er stempel fra Magnolia som jeg har stemplet på resteark og klipt ut. Synes de ble veldig dekorative.


Servietten bak bildet er en hjerteformet kakeserviett som jeg kjøpte fra Papirhobby for flere år siden. Det er en feilvare fordi spissen i bunn er kuttet av, men det vises jo ikke. Betalte bare 5 kroner for en pakke, og har bare glemt at jeg hadde de. For det begynner å bli fullt her nå...


Pyntebærene er også noen gode gamle fra Kort & Godt. Kjøpte de første gang jeg var på Bikuben, og det var etter at datteren vår hadde hatt sin første operasjon på Rikshospitalet sommeren 2011.


Liljen er som vanlig sprayet med Glimmer Mist i fargen Pearl. De må nemlig formes litt, for de jeg har igjen er relativt krøllete. Swirlen som skimtes i bakgrunnen er en Doohickey fra Magnolia.


Også fant jeg en liten hjertesten som passet så fint sammen med blomstene.


Her ser du både forsiden og litt av innsiden. Er ikke alltid jeg gjør meg så flid med innsiden, men når vi skal i store begivenheter så er det litt stas å pynte litt ekstra på innsiden også.


Teksten har jeg ordnet i Word. Har brukt to forskjellige fonter, og limt teksten inn i tekstbokser. Så har jeg flyttet litt rundt på tekstboksene slik at det ble som jeg ville.


Baksiden. Helt fantastisk kreativt utformet, som vanlig..... Men jeg er fornøyd. Når jeg tross alt har pyntet både forsiden og innsiden, DA er jeg fornøyd da :).


Gaven var et gavekort, og det hadde så grelle farger at jeg måtte kamuflere det i en lomme. Og siden jeg ikke ville at selv den minste lille bit av kortet skulle vises så måtte jeg ha en litt stor lomme til det.


Utfordringen ble da å fiske opp det stakkars gavekortet fra lommen sin. Så for at det skulle bli enkelt for brudeparet å få tak i det brettet jeg litt hvit kartong, og sydde kartongen sammen i toppen. Så la jeg gavekortet inni den hvite kartongen, og - voila -. Tekststemplene er forresten fra Kort  Godt.


Også ser jeg at jeg var litt snar til å poste innlegget mitt, så noen har allerede lagt inn kommentarer. Kjempekoselig!! Ønsker alle en fortreffelig tirsdagskveld.

4 kommentarer:

Anne sa...

Så nydelig lekkert på alle sider. Skikkelig flott papir, og så mange vakre detaljer. Lekre blomster og sommerfugler, og nydelig farget motiv. :)

Klem, Anne.

Unknown sa...

Så lekkert kort da du! Flinkis! Og den kantpunchen er utrolig fin. Jeg må huske på å bruke min litt mer jeg også ;)

Kari sa...

Kjempelekkert bryllupskort!!!Så flott pyntet.

Camilla sa...

Så utrolig nydelig!! Så lekker fargelegging, og så fint du viser detaljene og forteller om dem. Veldig gøy å lese.
Ønsker deg en god helg!
Klem, Camilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...