torsdag 15. juli 2010

Magnolia bursdagskort

Dette kortet lagde jeg da vi skulle i barnebursdag til ei jente som ble 4 år. Det er litt typisk at jeg er ute i siste liten, men dette kortet lagde jeg faktisk ferdig to dager før bursdagen hennes. Og det skyldes sikker at jeg på forhånd bestmte meg for at kortet skulle være veldig enkelt, og at jeg ikke skulle bruke så mye pynt. Jeg fikk derimot brukt en del restepapir, og stempeltrykket var et halvferdig et som jeg hadde liggende.Månedsstemplene fra Norsk Stempelblad er jeg utrolig glad for at jeg kjøpte da jeg var i Oslo, og de er virkelig blitt brukt mye. Den store blomsten er gammel, og glad for å bli brukt :)


Gratulasjonsstempelet passer godt på et slik enkelt kort. Skolissene og beltet har fått litt Glossy Accents på seg.


Jeg har mer eller mindre gått bort fra å skrive gratulasjoner fra data'n inni kortene, fordi jeg synes det er mye mer personlig å skrive for hånd, samtidig som jeg sparer litt tid. Og dette stempelet som jeg kjøpte da jeg var i Stavanger og besøkte Karen gjør seg veldig godt som helt enkel dekor inni kortet. Pyntet med blomster og halvperler.


Ellers har sola endelig vist seg her i dag. Vi har hatt den dårligste sommeren på 50 år, og jeg begynner å bli værsyk. Og de sier det skal bli bra i morgen også. Jeg håper det, selv om det blir lite tid til soling med to aktive små som krever sitt hele tiden. I dag prøvde jeg bleieavvenning på minstemann, men jeg har ikke sett så umotivert unge noen gang. Etter fire skift fant jeg ut at nok er nok for denne gang, og prøver igjen senere når han faktisk bryr seg om at han tisser på seg...

1 kommentar:

Merethe sa...

Flott kort. Liker godt å se ekempler på litt mindre pynta kort også. Flotte farger og flott motiv. Likte gost det at gratulerer var en "del av" motivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...