lørdag 9. april 2011

Bryllupskort til et vennepar

I dag har mannen og jeg vært i bryllup til et vennepar. Det er ikke mer enn en uke siden vi fikk vite at de skulle gifte seg, og jeg satte meg ned i går kveld for å lage bryllupskort.


Det nydelige motivet er fra Magnolia, og jeg tror kanskje dette er mitt nye favorittmotiv for bryllupskort. Akkurat passe stort, og enkelt å fargelegge. Har fargelagt med Promarkere.


Jeg har brukt følgende farger:
Hud: Ivory, Blush og Dusky Pink
Kinn: Pale Pink
Hår: Satin, Sandstone og Caramel (brud). Tan, Burnt Sienna og Umber (brudgom).
Kjole: Blender, Satin, Cool Grey 1 og Pastel Blue
Skjorte: Blender og Pastel Blue
Bukse: Blender og Warm Grey 1 og 2
Sko: Blender og Pastel Blue (brud). Cool Grey 1,2 og 4 (brudgom).
Blomster: Almond, Blossom, Pink Carnation og Maroon.
Skygge rundt brudeparet: Satin

Lappen som ser ut som gammelt pergamentpapir er et vanlig mønsterark fra Papirgleder, med koselig bryllupstekst på. Jeg har revet i kantene, og svertet med Distress Ink i fargen Vintage Photo for å få litt slitt effekt, og krøllet det med en strikkepinne før jeg tapet det fast med dobbeltsidig tape. Ble veldig fornøyd med denne lappen.


Sett fra en annen vinkel. Har sydd med symaskin både rundt motivet og mønsterpapiret som ligger i bakgrunnen. Tekststemplene er fra Stempelglede. Blomstene er fra Prima, og frøene er fra Kort og Godt


Innsiden er som vanlig ganske enkel. Jeg synes det er mest personlig å skrive for hånd, men til store anledninger som for eksempel bryllup så finner jeg ut at jeg like gjerne skriver ut på maskin. Diktet til venstre er av Halldis Moren Vesaas, og er det samme diktet som ble lest i vårt bryllup.


Da er jeg a jour med bloggingen på kortfronten. På søm og strikkefronten derimot ligger jeg litt etter. Men nå har jeg gått ut i permisjon, så da håper jeg at jeg både får tid til å gjøre ferdig alle prosjektene mine, samt oppdatere bloggen.

Ønsker alle en fin helg!

2 kommentarer:

Irene sa...

Et nydelig kort, lekkert pyntet på innsida og utsida. Flott dikt.

Uhooi sa...

The cards are cute, sweet and creative,,

Uhooi.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...