torsdag 16. juni 2011

Mini World Magnolia kort

Selv om jeg har to barn fra før så har jeg visst glemt hvor travel spedbarnsperioden er... Og hobbyen og bloggen lider. Men noe småtteri har jeg fått til innimellom alt annet. Dette kortet lagde jeg da Kristoffer skulle i bursdag til en venninne fra barnehagen.


Kortet er ganske lite, og stempelet er fra Magnolia sin Mini World collection (det er ca. 4,5 x 5,5 cm). Nesten litt vanskelig å fargelegge med Promarkere, for spissene på tusjene er jo ganske store. Men jeg ble fornøyd likevel.


Motivet er festet med 3D-puter.


Ønsker alle en god natt!

4 kommentarer:

Henrikke sa...

Så utrolig kjekt å se et kort av deg igjen Veronica! Absolutt goood grunn til å være fornøyd, det var helt nydlig. Herlige farger.

Må bare legge med en ting, det bilde du har som "profil-bilde" er virkelig så utrolig vakkert. Ser ut som det er bryllupsbilder? Uansett, du er helt breathtaking beautiful!

Ha en fin dag! Klem

Cino sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar!

Profilbildet er tatt av en fotograf på bryllupsdagen vår i 2006. Burde vel oppdatert bildet med et som er nyere, men det står langt nede på prioriteringslista. Dessuten er jeg ikke av de mest fotogene,så jeg får holde meg til dette som tross alt ikke er så aller verst. Hehe :)

Marita sa...

Nydelig kort med herlige farger. Fargeleggingen er kjempefin:) Klæm

Barbros lille verden sa...

Wow, jeg er så imponert! ALdeles nydelig kort ja :)
Klem fra Barbro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...