fredag 1. juli 2011

Magnolia bursdagskort i rødt

Rød er en farge jeg bruker lite, men dette kortet ble til av restepapir som jeg fant i skuffen min. Kortet er inspirert av de utrolig flotte kortene til Camilla. Anbefaler å ta en titt i bloggen hennes for den som ikke har vært der tidligere.


Jeg ble veldig fornøyd med dette kortet, og det var utrolig morro å bruke de nye dies'ene mine fra Magnolia. Denne flotte tag'en kommer til å bli en av mine favoritter, for jeg synes den er utrolig dekorativ.


Teksten på tag'en er små klistremerker fra Making Memories.


Fjærene har jeg kjøpt hos Unik Hobby, og de piffer opp litt. Blonden er kjøpt hos Stoff & Stil, og jeg har sydd den fast med symaskin.


Rosene er fra Wild Orchids Craft, og pyntebærene er fra Kort & Godt.


Motivet er fra Magnolia, og ble stemplet opp da Karen var på besøk for lenge siden... Synes det er vanskelig å male med rødt, men ble egentlig ganske fornøyd med dette motivet. Har satt motivet på 3D-puter for å skape litt mer dybde i kortet.


Merker at jeg har fått skikkelig lyst til å sette meg ned å lage kort igjen. Så nå håper jeg bare at det blir litt tid til det innimellom babykos og babystell.

Ønsker alle en riktig god helg!

4 kommentarer:

Elen sa...

Kjempefint kort:-) Og så kjekt at du har kjøpt den mAgnolia diesen dag;-) Skal se du får besøk av en liten lånemus. Ha en riktig god helg:-)

Henrikke sa...

Så lekkert kort Veronica! Lekre farger (jeg syns det er så utrolig vanskeligå bruke rødt), herlig fargelagt motiv og så flott sammensatt. Et virkelig flott kunstverk bare så det er sagt!! Ha en fin kveld :)

Klem fra Henrikke

Kim Piggott sa...

Oh my what a beautiful card!
Such a sweet Tilda and beautifully coloured!
Gorgeous design and fabulous details!
Stunning work!
hugs
kim x

Camilla sa...

Nyydelig kort!:)
Klem, Camilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...