tirsdag 30. august 2011

Kort til barnehagen

Det er så rart å tenke på, men min eldste sønn har blitt skolegutt. Da han sluttet i barnehagen før sommeren hadde vi kjøpt inn et spill som gave fra han til avdelinga, og jeg lagde som vanlig kort i siste liten.


Stempelet er fra Whiff of Joy. Jeg har malt det med akvarellmaling fra Winsor & Newton.


Stjernene er stanset ut med en punch fra Stampin' Up i Bazzill Kraft papir, og deretter malt med cracle paint i fargen Picket Fence. Kantene er svertet med Distress Ink Walnut Stain. Til slutt har jeg hatt på litt Crackle Accent for å få det litt blankt.


Stempelet på den store tag'en er fra Stempelglede, og stempelet på den lille er fra Norsk Stempelblad. Den lille tag'en har jeg brettet, krøllet og raspet litt i kantene.


Hammeren henger i hamptau fra Stampin' Up. De to papirlappene som maljene er festet i er stanset ut med Word Window Punchen min fra Stampin' Up. Det er en kjedelig punch, men superanvendelig! En av mine favoritter.

Nærbilde av det malte motivet. På brystlomma har jeg hatt på Cracle Accent, og på skjerfet har jeg hatt på litt Liquid Pearls på prikkene. Rundt motivet har jeg stemplet med grunge stempel fra Stempelglede. Stempelsverten jeg har brukt er fra Stampin' Up.


Innsiden er ganske enkel, og siden tiden var knapp endte det med at jeg skrev på kortet, mens gutten min signerte etterpå. Her har jeg tatt bilde før han har skrevet navnet sitt (det ble ikke tid til å ta bilde etterpå, for da var det på tide å kjøre til barnehagen). Bildet til venstre ble tatt av han i barnehagen da han startet på førskolegruppa.


Ønsker alle en fortsatt fin uke!

1 kommentar:

Sylvia sa...

For et flott kort! Her var det flere fine detaljer å oppdage, likte spesielt godt hyssingen bundet i eyelets. Stjernene var veldig stilige og forseggjorte. Takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...