søndag 1. april 2012

God bedring og god påske

En god kollega av meg har blitt syk, og sjefen har gitt henne blomster. Men vi som jobber sammen med henne og savner henne hadde også lyst til å gi noe. Jeg lagde dette kortet til henne, og det er holdt i gule og grønne toner siden det er påske.


Motivet er fra Magnolia, og jeg har stemplet med StazOn Timber Brown på 300 g akvarellpapir. Jeg har malt med Distress Ink refillere, og ble mer fornøyd denne gangen. "God bedring"-stempelet er fra Stempelglede.De hvite blomstene er kjøpt hos Bikuben. Rosene er fra Wild Orchid Crafts. Bladene fikk jeg tilsendt da jeg var med på en storbestilling på Scrapping.no en gang i tiden. Men jeg synes ikke det var så lett å bruke dem, så de har bare blitt liggende.


Kollegaen min har tilfeldigvis også bursdag i dag, så da fikk jeg med det på kortet også. Stempelet er fra Norsk Stempelglede. Jeg har ringet rundt datoen med en filtpenn.


I øret har hun fått en perle, en idé jeg har plukket opp hos Camilla. På blondekanten på klærne har hun fått glitterlim.


Sammen med kortet fikk kollegaen min et påskeegg med godteri. Så håper jeg hun etter hvert blir helt frisk, og kommer tilbake på jobb. For vi savner henne.

Til slutt vil jeg ønske alle sammen god påske! Håper noen i alle fall får sol og varme. Her har våren bestemt seg for å vente litt med å komme...

6 kommentarer:

Bente Årstad sa...

Kjempeflott som alltid, mange flotte detaljer:)
klem bente:)

Anne sa...

Nyydelig, så vårlig og flotte farger. Herlig motiv og pynt. :)

Klem, Anne.

Marie sa...

Ljuvligt och jättevackert kort. Färgerna blev super tillsammans och hela kortet ser så vårigt o fint ut.

Elen sa...

Nydelig kort:-D Kjempefint mtiv også. Klem E

inger synnøve sa...

nydelig kort med mange fine detaljer :)

toneal sa...

Ååå så nydelig kort :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...