fredag 24. oktober 2014

Dåpskort til vår skjønne niese ♥ ♥

 Dette kortet lagde jeg til vår lille niese da hun skulle døpes. Bretteteknikken er den samme som jeg lærte på kurset på Trøndersaksa, og kortet er sterkt inspirert av et av kortene til Elizabeth Elton.


 Det nydelige motivet er fra Mo Manning, og er et digistempel som du kan kjøpe og laste ned til din egen PC. Fordelen med digistempel er at du får de med en gang du har betalt de, og du kan skalere dem slik at du får de i den størrelsen du ønsker. Eneste ulempen er at jeg glemmer at jeg har dem...


 Motivet er fargelagt med Copics. Fargeoversikten finner du nederst i innlegget. De nydelige blomstene fra Wild Orchid Crafts passer perfekt til mønsterpapiret fra Pion Design.


 Teksten har jeg skrevet med en gammeldags pennesplitt og blekk. Trenger litt mer trening der, ser jeg...


 Motivet er festet på en stor tag som holder kortet lukket.


Et godt råd når du skal lage et slikt kort er å lage en tag som er litt smalere enn den jeg laget. For da blir det lettere å sette den på plass etter at du har pyntet med blomster på sidene av selve kortet. Jeg har løst det ved at blonden brettes litt innover når jeg setter tagen i.


Slik ser kortet ut når tagen er tatt ut. 


Jeg har fargelagt med disse fargene:

Hud: E13 - E11 - E00 - E000
Kinn: R20
Hår: E57 - E55 - E53 - E51 - E50
Hvitt: W7 - W3 - W00
Rosa: RV52 - R20 (over) - RV11 - R00

Ha en fortreffelig helg! Jeg skal kose meg alene med ungene mens mannen er på jakt.

2 kommentarer:

Elizabeth sa...

Helt nydelig, Veronica! Tipper det ble godt tatt imot! Jeg synes dette motivet er perfekt til dåp. Kjempelekker fargelegging (håret ser jo ekte ut!) og nydelige detaljer på kortet:) Klem, Elizabeth

Véronique sa...

Det var kjempe lekkert, Veronica :)

Klem, Veronique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...