søndag 1. februar 2015

DT Copic Marker Norge: Utfordring # 63 - Anything goes

Tenk at jeg ble forespurt om å være fast DT for Copic Marker Norge! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å fargelegge med mine Copics, og det er en drøm at jeg nå kan kombinere det med å være DT for Copic Marker Norge. For en ære! Og som rykende ferskt DT-medlem har jeg bidratt med dette kortet til månedens utfordring "Anything goes". Ta inn titt på CMN-bloggen, og bli med på utfordringen du også!


Motivet er fra Tickled Pink, og det er så gøy å se hvordan disse motivene våkner til liv mens du fargelegger dem.


 Siden kortet skulle gis bort om vinteren valgte jeg å ha litt hvit Gesso på blomstene, samt at jeg brukte litt Frantage Shabby White rundt motivet. Bingostemplene passer til alle kort året rundt, og de kommer fra Joy Craft. Det søte lille tekststempelet på vimpelen er fra Kort & Godt. Vimpelen har jeg klippet for hånd, og jeg klipte to like. Deretter la jeg de litt forskjøvet i forhold til hverandre for å få en liten skyggeeffekt. Den øverste vimpelen krøllet jeg litt med en strikkepinne for å skape litt liv.


Det morsomme med å lage kortet før gaven pakkes inn er jo at det er så lett å lage en matchende gave. Og litt naturmaterialer som hyssing og kongler passet veldig godt til fargene i dette kortet.


Alle kantene er svertet med Distress Ink i fargen Pumice Stone. Den passer veldig godt om de brune fargene er litt kalde. Snøfnuggstempelet er fra Magnolia, mens det løse snøfnugget til venstre er fra Dutch Doobadoo. 


Basen til kortet er 6x12 inch, men i stedet for å brette det på midten har jeg brettet det på 5 og 10 inch. Deretter har jeg brettet inn klaffen, og limt små magneter mellom kartongen og mønsterarket slik at magneten holder kortet lukket. Åpningen er der hvor snøfnuggkanten fra Joy Craft er festet. De to små rullene med ark er en idé som jeg plukket opp på kurs med Elizabeth Elton. Ta en titt i bloggen hennes for å finne masse inspirasjon og de lekreste kort!


Jeg har fargelagt med disse fargene:
Hud: E13 - E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R20
Grå: W5 - W3 - W1 - W0
Lys brun: E43 - E42 - E41 - E40
Brunt hår: E47 - E55 - E53 - E51
Blå: B93 - B91 - B90 (hjemmelaget)
Skygge: B0000 - 0 (blender)

Takk for at du titter innom bloggen min! 
 I Midt-Norge står vinterferien for tur, og det betyr at det ligger flere kvelder med fargelegging foran meg. Herlig!

2 kommentarer:

Marita sa...

Et flott kort med nydelig fargelegging og flotte detaljer :)

Ha en fin Søndag ♥

Klem, Marita

Irene sa...

Herlig kort med mange flotte detaljer, lekkert i grått!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...