fredag 21. august 2015

DT Kreativ Scrapping: En tag litt utenom min vanlige stil

I dag poster jeg denne tag'en på bloggen til Kreativ Scrapping. Den er laget i en helt annen stil enn den jeg normalt pleier å lage. Og det var bare så gøy å leke seg med denne!!
 
 
Utgangspunktet er en Kraft Tag #8. Deretter har jeg brukt "Bubbles" stensilen fra Tim Holtz, og Distress Paint i fargen Picket Fence for å få til de lyse sirklene i bakgrunnen.
 
 
Deretter har jeg svertet tag'en med Distress Ink i ulike farger. Jeg har ikke notert hvilke farger jeg har brukt, men vet at jeg brukte Walnut Stain rundt kantene. Jeg har også stemplet med bakgrunnsstempel fra Tim Holtz langs kanten.
 
 
Fuglen er fra "Bird Crazy" stempelplaten til Tim Holtz. Den er stemplet på akvarellpapir, farget med Distress Ink på Ink Blending Tool. Jeg maskerte øynene mens jeg fargela fuglen, og tok bort masken etterpå. Da klarte jeg å bevare hvitfargen i øyet. Fuglen er klippet ut for hånd, men jeg stemplet den også rett på tag'en slik at jeg fikk med føttene.
 
 
Gullsirklene er laget med "Dot Fade" stensilen til Tim Holtz, embossing pasta og embossing pulver i gull. Pulveret has på mens pastaen er våt, og smeltes med en varluftspistol etter at pastaen har tørket. Jeg har brukt Heat It varmluftspistol fra Ranger. Stillegående og effektiv. 
 
 
Til slutt satte jeg på navn og alder med små bokstavklistremerker, samt litt metallpynt og litt bånd.
 
Jeg synes det var så gøy å lage denne tag'en, og kommer helt sikkert til å prøve meg på det igjen! Håper du også fikk litt inspirasjon til å prøve.
 
Klem fra Veronica

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...