tirsdag 5. januar 2016

DT Copic Marker Norge: Bursdagskort i blått

I dag vil jeg vise dere dette kortet som er mitt siste bidrag som fast DT for Copic Marker Norge. Litt vemodig er det, men jeg har slitt med å få endene til å møtes, og har derfor måttet ta noen valg for å få hverdagen til å gå opp. Men helt fri meg blir dere ikke, for jeg har takket ja til å fortsette som "freelancer" ennå en stund. Så jeg vil fremdeles poste bidrag på CMN-bloggen, men da i mitt eget tempo. For jeg har jo ikke sluttet å lage kort! Og jeg bruker hovedsakelig Copics til å fargelegge med, og jeg håper jeg kan fortsette å inspirere dere mellom alle utfordringene som postes.
 
Bidraget i dag er dette bursdagskortet som jeg ga til tanta mi da hun ble 70 år rett før jul.
 
 
Motivet er fra Whiff of Joy, og minner meg veldig om ungdomsbilder jeg har sett av tanta mi. Derfor var det ekstra gøy å fargelegge dette motivet.
 
 
Og siden jeg først kom inn på dette temaet med motiv fra "gamledager" hadde jeg lyst til å bruke det også i detaljene på kortet. Derfor lagde jeg denne gamle minneboka, som var veldig populær før (til og med jeg hadde en sånn da jeg vokste opp...). Boka er laget ved hjelp av en liten bit Bazzill kartong, og vanlig hvitt printerpapir. Teksten er et stempel fra Finnabair, og papiret er så tynt at teksten vises gjennom papiret. Boka er limt sammen i ryggen, og jeg har forsterket den ved å knyte en liten sølvtråd rundt alle arkene. Deretter svertet jeg kantene, krøllet noen av sidene sånn at boka fikk eselører, og stemplet inni et sort hjerte.
 
 
Ved siden av boka har jeg limt på en glassflaske som er fylt med glitter, og et par ark som er rullet sammen. Kortet ble så fult at jeg ikke fant plass til å skrive navnet til tanta mi (jeg liker å gjøre det for at kortet skal bli mer personlig), så da nøyde jeg meg med å sette på denne R'en i bling-bling.
 
 
Lyktestolpen fra La-La Land er også veldig gammeldags, og her har jeg hatt på Distress Crackle Paint i fargen Clear Rock Candy (blank). Det samme har jeg hatt på forsiden av minneboka.
 
 
Motivet. Synes denne dama er skikkelig fin!
 
 
Mønsterpapirene er fra en blokk med ark fra Maja design. Der fant jeg også tag'en, og den er stemplet med et ministempel fra Norsk Stempelblad.
 
 
Gaven var en dagslyslampe, for tante liker også å lage kort. Og hva er vel viktigere enn godt lys når man sitter å fargelegger? Gaven pakket jeg inn i gråpapir med motiv, og for å knytte sammen gaven og kortet pyntet jeg pakken med en kongle, blomster og en charm. Og hvis du lurer på hvorfor jeg har brukt både sommerfugler og snø på det samme kortet - ja, så er det det som kalles kreativ frihet :).
 
 
Motivet er fargelagt med disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R22 - R20
Hår: E49 - E57 - E55 -E53 - E51 - E50
Blått: B95 - B93 - B91 - B90 (hjemmelaget)
Grått: W5 - W3 - W1 - W0
 
Klem fra Veronica

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...