Om meg

Takk for at du titter innom bloggen min. Cino ble nick'et mitt da jeg som nybakt mor skulle registrere meg på et nettforum for aller første gang. Det er en del av navnet mitt stavet baklengs, og det har blitt med meg siden den gang. Jeg heter egentlig Veronica, er født i 1974, og har bodd i Trondheim i hele mitt liv. Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og jobber til daglig med vegprosjektering i et stort rådgivende ingeniørfirma.

Jeg er gift, og mor tre herlige unger. Storebror K (f. 2005), lillebror J (f. 2007) og lillesøster NV (f. 2011). Lillesøster er født med leppe-, kjeve- og ganespalte, og jeg har også skrevet litt om de operasjoner og utfordringer som hun har vært gjennom. 

Jeg har i hele mitt liv likt å bruke hendene mine til å skape noe kreativt, og har prøvd mange ulike hobbyer. I tillegg til tradisjonelt håndarbeid som strikking, hekling, brodering og søm har jeg også malt på silke, laget dekorasjoner av tørkede blomster og gått flere akvarellkurs. Jeg lager i perioder også smykker og annen perlepynt, og digiscrapping var en stor hobby da jeg opprettet denne bloggen. Jeg må også nevne at jeg gikk på kniplingekurs da jeg var 12 år, men dessverre husker jeg ikke lenger nok til at jeg kan lage mine egne blonder. Og av og til prøver jeg meg på hobbyer som ikke fenger meg. Men hvordan kan man vite uten at man har prøvd? 

Stempling og kortlaging begynte jeg med for fullt i mars 2009, og jeg kan vel si at papirhobby er den hobbyen ved siden av tradisjonelt håndarbeid som jeg har trivdes best med. 

Håper du finner litt inspirasjon her inne! Og besøk meg gjerne på den nye bloggen min, på Instagram eller YouTube også. Link finner du øverst på siden. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...