onsdag 17. juni 2009

Dåpskort og babykort

Denne helga har vi vært i barnedåp, og mannen og jeg skulle være faddere. Dette kortet lagde jeg til dåpsbarnet, selv om planene opprinnelig var å lage en hjerteeske av de samme papirene. De planene måtte jeg skrinlegge da jeg fant ut at jeg skulle kjøpe en paispade i stedet for et smykke... Også på dette kortet har jeg sydd, for det var ikke så mye styr å ta frem symaskina som jeg hadde trodd...


Mamma har hatt syforening igjen, og i den forbindelse lagde jeg noen kort som hun kunne vise frem. For det meste babykort og gratulasjonskort. Dette er et av kortene hun solgte, og kanskje det jeg ble mest fornøyd med av alle.
Morro å lage babykort med annet motiv enn Magnolia-stemplene mine.


Og her et kort i guttefarger.


Et par bursdagskort ble det også. Kortene skulle leveres rett etter at de var ferdige, så jeg måtte droppe glitterlimet denne gang. Følte at det ble litt nakent, men det får gå.


Prøver å få brukt opp litt av de brune, mørke papirene mine. Har konkludert med at jeg er mest glad i lyse ark. Men dette er i alle fall et guttekort.

4 kommentarer:

Arya sa...

Nydelige kort! Er helt imponert over hva du klarer å få til!

Karen O sa...

Hvis det er noe trøst så er min hjerte eske like lite ferdig som din...
Vogna er jo bare helt perfekt til dåpskort! Og så var det utrolig stilig å stempe bursdags musa på skjeive inne firkanten(hvis du skjønner hva jeg mener...)

Isa sa...

Du lager virkelig nydelig kort altså Cino:D

Hvordan får du til å ta bilder av kortene uten at det blir skakt og skjevt? Hehe. Sliter litt med det jeg. Kommer alltid litt bakgrunn med på mine bilder..

ninajeanette sa...

nydelige kort, du er utrolig flink.
lurte på om du kunne tenke deg å bytte noen stempelmotiv av den herlige musa og den vakre trille vogna jeg, samt noen av de gutte motivene du har.

kunne du ikke sende meg en mail på
ninajeanette2@hotmail.com så kan vi avtale litt.

hvor er du bor hen? siden du ønsker deg scrappe venner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...