mandag 1. juni 2009

10 kort og et bokmerke

Endelig ble det tid til litt bloggoppdatering. Har hatt en relativt stor kortproduksjon i mai, i tillegg til at jeg har besøkt Karen i Stavanger. Og i Stavanger er det scrappebutikker, så vi hadde lagt opp til litt handling. Jeg fikk endelig kjøpt meg en Spellbinders Wizard, og jeg er kjempefornøyd med den. Se bare på dette kortet som jeg lagde til Kristoffer. Den utstansede formen er jo mye mer dekorativ en en firkantet lapp...
Stempel fra Whiff of Joy og Papirloftet, mønsterpapir fra Basic Grey (Wisteria white dynasty), bånd fra American Crafts, blomster fra Prima, metallpynt fra Unik Hobby (hjerte) og Kort & Godt (caps). Motivet er stemplet med Staz On Timber Brown på 300 g akvarellpapir, og malt med akvarellmaling.

Ennå et kort til Kristoffer. For siden yndlingsfargen hans er rød måtte jeg i alle fall ha et kort med noen innslag av rødt. Dette skal han få fra Jonathan.
Stempel fra Whiff of Joy, malt med akvarellmaling på 300 g akvarellpapir. Mønsterpapir fra Basic Grey (Boxer) og My Mind's Eye (29th Street Market). Metallpynt fra Unik Hobby. Pyntet med Stickles glitterlim Platinum. Blomster stanset ut med Retro Flower Punch, liten, medium og stor. Swirls stanset ut med Whale of a Punch Wave Flourish.

Ellers er det bare jentekort jeg har laget, for mai er en måned med mange jentebursdager. Fire av jentene fikk hjemmelagede wiresmykker i gave, så da ble også smykkelageret mitt litt mindre. I tillegg lå jeg litt på etterskudd med et kort til en jente som hadde bursdag i april, og det måtte selvfølgelig også lages.Stempel fra Magnolia. Mønsterpapir fra ....... Tags'en er stanset ut med min nye Spellbinders Wizard. Metallpynt fra Unik Hobby. Roser fra Prima, pyntet med Stickles glitterlim Star Dust. Bling fra Prima (Say it in Crystals). Hjertet på motivet er fremhevet med Glossy Accents.
Stempel fra Sarah Kay, malt med akvarellmaling. Sarah Kay stemplene er clearstamps, og jeg har funnet ut at jeg liker rubber stamps bedre. Spesielt de fra Whiff of Joy gir fine og klare streker. Pyntet med hjemmelagede blomster og Stickles glitterlim Crystal. Perler fra KaiserCraft.

Sugar Nellie stempel, malt med akvarellmaling og pyntet med Stickles glitterlim Crystal. Mønsterpapir fra My Mind's Eye (29th Street Market).

Stempel fra Magnolia og Papirloftet. Blomstene er pyntet med Stickles glitterlim og Glossy Accents. Metallpynt fra Unik Hobby.Stempel fra Magnolia, blomster fra Prima, mønsterpapir fra My Mind's Eye (29th Street Market), bånd fra American Crafts, perler fra KaiserCraft, pyntet med Stickles glitterlim Platinum og Glimmer Mist.

Og som om ikke det er nok med alle bursdagene, så er jo mai som kjent konfirmasjonsmåneden over alle. I år måtte jeg lage to konfirmasjonskort som jeg skulle gi bort selv, og de pyntet jeg også inni kortene. Det ene kortet har jeg lagt ut bilde av før, men siden jeg kjøpte noen fine krystallswirls i Stavanger så måtte jeg pynte kortet litt ekstra. Og jeg synes det gjorde seg. Konvolutten inni er til penger. Kortet ble lagt i en clear bag, så lagde jeg en tag med Wizard'en min, og skrev navnet til konfirmanten på denne. Måtte selvfølgelig pynte litt ekstra med en Prima rose og litt Stickles glitterlim Platinum.
Det andre konfirmasjonskortet lagde jeg i lillafarger, med restene av papiret etter invitasjonene jeg lagde på bestilling tidligere i år.Hadde også laget et bokmerke til konfirmanten, for hun er så glad i å lese, og sitter stadig vekk med nesa i ei bok :). Bokmerket er laget etter målene på en plastlomme for bokmerker, og denne ble pyntet med bånd og metallpynt. Men jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av det ferdige bokmerket. Pengene la jeg også ned i denne mappa, siden jeg ikke hadde plass til en konvolutt inni kortet.Da jeg var ferdig med disse kortene kom jeg på at jeg også måtte ha klart et nyfødtkort til jente til denne helga. Vi skulle nemlig reise i konfirmasjon i går, og omtrent alle kortene skulle være klare da. Så da jeg kom på at jeg hadde et ferdig kort liggende så valgte jeg å bruke dette. Det har blitt mange sene kvelder, så det fristet ikke å sitte ennå lenger oppe. Men jeg satte på et ekstra datostempel, og synes kortet ble finere med det.


Jeg har også tatt mange bilder av scrappeplassen min, og alle de kjekke oppbevaringssakene mine. Men det blir litt overkill å legge ut de nå, så det får bli senere. Er i grunnen fornøyd med at jeg fikk lagt ut alle disse bildene i kveld.

15 kommentarer:

Wenche sa...

Du verden så nydelige kort og bokmerke,du har laget.Ikke lett å plukke seg ut en favoritt her nei,de var jo så herlige alle sammen.

Cathrine sa...

For noen nydelige kort du har laget!

Sommertid sa...

Scrapping er gøy..spesielt når det blir så fint som her...og at man er fornøyd med nye ting som man har kjøpt for å gjøre arbeidet enklere..og penere.
Du er flink til det her ser jeg..så bare fortsett :)

Mariann (mais) sa...

Så mange lekre kort du har laget. Og de Sara Key stemplene er så nydelige. Du er veldig flink med fargebruk og pynting :)

Karen O sa...

Så flink du har vært! Du har jo brukt masse bånd, er helt imponert jeg:) Kortene er kjempe fine, alle sammen!
Klem.

Kort og Søm sa...

Hei, så mange fine kort du har laget! Og takk for hyggelig kommentar hos meg :o), det var hyggelig!

Spruddle sa...

Så mange flotte kort du har laget!! Fulle av flotte detaljer som man kan se på lenge!! Takk for titten!

Vibeke sa...

Så mange nydelige kort du har laget!!!

ninabakke sa...

Utrolig mange flotte kort! :)

Herlig bokmerke også

Hanne sa...

Wow, så utrolig skjønne kort du lager!

Hanne sa...

Flotte kort, med en imponerende detaljrikdom. Du er kjempeflink!
Pludrehanneklem

Madam sa...

Wow så mange utrolig flotte kort samlet på et sted!

Line sa...

Så utrolig mange flotte kort, med masse små søte detaljer på.. ;)

Line sa...

Her var det mange flotte kort. Du er veldig flink med fargene. Og så synes jeg at kortene er akkurat passe pynta.

Ingunn sa...

Oi, for en produksjon!
Og fine var de også!
Kortene dine blir veldig gjennomførte i og med at du ikke bare lager forside, men fynter fint inni også (det er ikke jeg så flink til....)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...