mandag 22. februar 2010

Morsdagskort og to bursdagskort

Siden jeg har vært skikkelig sløv på bloggfronten kommer det er ras av nye innlegg i kveld. Dette morsdagskortet lagde jeg for en kollega. Stempelet fra Magnolia er en av mine favoritter.



Det prikkede arket bak motivet er en liten rest som jeg hadde liggende, og som passet fint sammn med det brune og det skarpe rosa. Motivet er som vanlig stemplet på 300 g akvarellpapir, og malt med farger fra Winsor & Newton.



Båndet er kjøpt på Panduro, og har fått en rosa knapp og litt scrappers floss på seg.



Jeg slet masse med å finne blomster som passet, og det som reddet meg var de søte metallblomstene som jeg kunne bruke i midten av hver blomst. Blomstene er forresten et feilkjøp fra en nettbutikk, og ligger innerst i skuffen. Heldigvis passet de godt sammen med disse papirene. Blomstene har også fått litt Glossy Accents på seg.



Til slutt et bilde som viser at jenta er montert på 3d puter, og at jeg burde gått over kantene med litt brun stempelsverte for å unngå den harde hvite kanten.



Så et kort som jeg lagde for mamma. Det skulle til en dame på 80 år, og jeg innser i ettertid at det egentlig er helt kræsj mellom mønsterpapiret og alderen på jubilanten. Men det fikk gå for denne gang. Hadde ikke tid til å begynne på nytt. Stempel fra hÄnglar & stÄnglar, som er helt nydelig.



Hadde litt Glossy Accents på ytterkanten på vingene og på bladene, og det ga en fin effekt. Fargen jeg har malt motivet med heter Indian Red, og var herlig å male med.



Og til slutt et kort som skulle sendes til en mann i 60-årene. Motivet er fra Art Impressions, og kortet er laget etter samme mal som et tidligere kort. Liker det stripede papiret veldig godt. Det er baksiden av det stripede papiret som er sydd fast bak billettstempelet.



Papirene er sydd sammen med symaskin, og jeg har brukt neglen til å slite litt på kantene på papiret.



Brukte en del scrappers floss som pynt.



Baksiden ble holdt helt enkel, og fikk siste rest av papiret som pynt.

3 kommentarer:

peggy sa...

Stunnings Cards !!!

Hugs,

Peggy xx

Katrine sa...

Nydelige kort! Du har flotte detaljer med på kortene dine. Og så bruker du mange flotte motiver. Jeg må bare innrømme at jeg elsker "Daisy" fra Elisabeth Bell. Det er såå nydelig!

Therese sa...

Så fine og detaljrike kort du lager! Syns det gubbekortet var ekstra flott ♥.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...