tirsdag 11. mai 2010

Konfirmasjonskort No. 2 i 2010

Dette konfirmasjonskortet lagde jeg på bestilling for en kollega av mamma. Klikk på bildet om du vil se en større versjon av det.Den store blomsten består av en stor og en litt mindre blomst fra Prima (Wildflowers Pillar Pack), der den største er sprayet med Glimmermist i fargen Simply Khaki, en rosa blomst fra Prima og grå pyntebær fra Kort & Godt. De små rosene er også fra Prima. Swirlen er fra BossKut, og er stanset ut i Big Shot. Sommerfuglene er fra Karen Marie Clip.Motivet fra Whiff of Joy stemplet jeg opp da jeg besøkte Karen i fjor vår. Jeg synes jenta er veldig søt, og har litt lyst til å kjøpe dette stempelet selv også. I kurven sin har hun egentlig jordbær, men jeg hadde lyst til å gi henne roser i stedet. På grunn av tidsmangel valgte jeg å male hele kjolen i en farge, i stedet for å male eplene i en annen farge. Etterpå la jeg litt Glossy Accents på hvert eple. Trodde jeg.... Helt til det tørket, og det viste seg at jeg hadde hatt på Cracle Accents i stedet. Men det ble bare stilig, så det kommer jeg til å gjøre igjen. Trykk på bildet så er det lettere å se hva jeg snakker om.Tekststempelet er fra Stempelglede, og er stemplet med Archival Ink i fargen Coffee på Bazzill Craft kartong. For å få den bølgete formen har jeg brukt et falseben, for det gir en mye jevnere form enn om jeg bare bølger papiret med fingrene. Festet med gluedots på hver side og på midten der papiret går ned. Pyntet med rosa perler. M'en til venstre for motivet er kjøpt hos Michael's i New York. Husker ikke produsent i øyeblikket.Sett fra en annen vinkel. Her er det lett å se hvordan rosene står opp av kurva, og den bølgende fasongen på kartongen med tekststempelet.Pyntenålene har jeg laget selv, med noen resteperler som lå i perleboksen min. Men fargen passer veldig godt til papiret på kortet. De rosa blomstene har fått litt rosa Liquid Pearls på seg.Ønsker alle mine lesere en fortsatt fin dag!

5 kommentarer:

Karen O sa...

Fytti fillen så flink du er!! Og hun WoJ jenta på forrige kortet? Ny?
Har ennå ikke fått lagt ut den fine gaven i bloggen min, men den kommer:) Lurer litt på hvor jeg kan levere søknaden om to ekstra timer i døgnet...
Stor klem

lines kreativiteter sa...

Nydelige konfirmasjonskort. :-) Ha en flott dag.

Kari sa...

Så lekkert kort med såååå mye detaljer da du! Herrelighet så flott. Føler meg som den nybegynneren når jeg ser dine kort! Så kult med crackle accent på eplene, roser i kurven, flotte nåler også. Jeg trodde faktisk at du hadde laget M'en selv også jeg da.

Ha en super 17. mai!
Kari

Gry-Beate sa...

Så nydelig et kort. Kjempe flott med de blomsstene i kurven!!

:0)Gry-Beate

Anne sa...

Dette var helt nydelig!
Virkelig pent pyntet, og de blomstene i kurven var liksom prikken over i-en. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...