søndag 9. mai 2010

Sizzix Carry All bordkort

Disse bordkortene lagde jeg for en kollega som skal ha konfirmasjon i helga. Utgangspunktet er Carry All XL boksen fra Sizzix.Jeg fikk ikke dies'en før på onsdag ettermiddag, så det har vært noen lange og intense økter. Startet med å stanse ut 35 esker. Og her gikk jeg meg på en stor smell. Jeg hadde innbilt meg at jeg fikk to esker av en Bazzill kartong, og jeg var ikke klar over at sidene skulle stanses ut to ganger. Jeg hadde kjøpt all kartongen PapirHobby hadde i fargen Typhoon, men jeg tok likevel kontakt og ble kjempeglad da Anne Grethe hadde tre ark liggende som ikke lå i nettbutikken. De reddet prosjektet! Jeg trengte nemlig 2 1/4 ark ekstra...Det var mer montering med disse eskene enn jeg hadde sett for meg. Trodde det bare var å brette de sammen, men hver eske består av seks deler, så så lett skulle det ikke være...Foran på eskene lagde jeg navnelapper som jeg skrev ut fra PC. Fonten jeg har brukt heter BlueCentury. Valgte en litt røff og lett lesbar font. Mønsterarket er "Nesten voksen" fra Papirgleder. Jeg brukte bare den øverste blå delen av arket. Sydde lappene på hverandre med symaskin.Panelene ble festet til boksen med små brads. Deretter brettet jeg små skjorter som pynt, for jeg har veldig lite guttepynt. Synes liksom ikke det passer med roser til en guttekonfirmant... Masse arbeid med disse også, og det kjennes i fingertuppene. Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg bretter denne skjorten, og jeg har fulgt denne beskrivelsen, men halvert alle målene. Og gjett om jeg er lei av å knyte sløyfer.... Lomma har jeg stanset ut med Word Window Punchen min fra Stampin' Up, og festet den med en Glue Dot. Selve skjorta er festet til boksen med sorte 3 mm 3D-puter.Det jeg liker godt med disse boksene er måten de er lukket på i toppen. Veldig enkelt å åpne og lukke flere ganger, uten at det blir stygt.Hele troppen samlet.Klare for avlevering.Masse arbeid, men synes bordkortene ble kule. De kan fylles med masse rart, men det skulle visst godteri i disse.

Nå blir det ikke flere slike på en stund, men jeg har lyst til å lage slike som godteposer til bursdagen til Kristoffer. Så da har jeg en liten måned på meg før storgutten min blir 5 år.

9 kommentarer:

Kari sa...

Noe så stilig da! Guri malla for en jobb du har hatt. Eskediese. Er jo lekker, har lurt på den selv jeg. Men kjekt å vite at det er litt jobb med den.

Utrolig flott altså, digger skjorten også !

Merethe sa...

De ble kjempestilige...litt av en jobb du har hatt her.

iselin sa...

helt nydelige!

hvor har du fått tak i den diesen? finner den ikke :s

Rigmor sa...

kjempe stilig. og for en jobb!!! :)
ha en flott uke !!

t sa...

For en jobb du har hatt!
Men de ble utrolig flotte!

tess sa...

For en jobb du har hatt!
Men de ble utrolig flotte!

Maria sa...

Hjelpe meg for en jobb du har lagt ned i disse, men de ble jo utrolig flotte da :)

Familien Nordbø sa...

Endelig fant jeg noen bordkort jeg likte:) MEN må jeg har en maskin til 3-4 tusen for å trykke ut dette? Eller har du noen tips?
Benedikte

Cino sa...

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Maskina jeg bruker heter Big Shot og den koster i underkant av 900 kr. I tillegg har jeg en die (en slags plate) som jeg sender gjennom maskina sammen med papiret for å stanse ut formen til disse eskene. Platen har jeg kjøpt i USA, og jeg finner ikke den i noen norske nettbutikke for øyeblikket. Men den heter Sizzix Bigz XL Carry All Box, og de har den på Ebay. Det koster ca. 250 kr for denne (inkl. porto). Dvs. det koster litt å investere i slikt utstyr, men du kan bruke den mange ganger, så det er relativt kjapt tjent inn igjen. Send meg gjerne en e-post (by-cino@farlig.org) hvis du lurer på noe mer, for da er det litt enklere å svare mer utfyllende.

Hilsen Veronica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...