mandag 16. august 2010

Lili of the Valley bursdagskort

Eldstemann var i bursdag hos en barnehagevenninne i går, og jeg var flink og brukte opp mer av restearkene mine. Med dette kortet kan jeg også delta i følgende utfordinger: Challenge # 60 Four Seasons - Lili of the Valley Challenge Challenge # 3 One for the Girls - Wild Orchid Challenge Challenge #4 All that glitters - A Pocket full of Posies Challenge # 1 Favourite Things - Craft Your Days Away Let's Get Cute and Girlie! - Creative Card Crew Challenge Challenge " 11 Pink & Bling! - Paper Romance Challenge Challenge # 35 Pretty in PINK - Pixie Dust Studio Challenge Challenge # 4 Flowers - Stamp and Create Challenge Fairy Tale Somethings - Stamp Something Challenge Motivet er fra Lili of the Valley, og jeg har prøvd meg på fargelegging med Promarkere igjen. Jeg har veldig få tusjer, og har ingen hudfarger og heller ikke grønt. Så til huden har jeg brukt de lyseste brunfargene jeg hadde, og det grønne er bare juks og fanteri. Jeg har fargelagt med akvarellblyanter som jeg har strøket utover med Promarker blenderen min i stedet for vann. Hvis du trykker på bildet er det sikkert enklere å se at det er litt jalla.... I tillegg lærte jeg at Crackle Accents og Memento stempelpute ikke er noen god kombinasjon. Så vingene ble litt blurete. Men blomsterpynten ble jeg veldig fornøyd med. Og særlig at jeg kom på at jeg hadde små cala liggende. Synes den ene blomsten frisker opp kortet veldig. Blomsterpynten sett fra siden. Båndet kommer fra Unik Hobby. Det samme gjør metallpynten. Noen roser er Prima, noen er fra Wild Orchid Crafts og noen kommer fra Papirhobby. På baksiden brukte jeg opp aller siste rest av mønsterpapirene jeg hadde brukt. Forsiden og baksiden sett sammen. 5-tallet er en die fra et QuicKutz alfabet som heter "Dragonfly". Innsiden. Og her har min kjære sønn fått lov til å være med å dekorere. Jeg hadde på forhånd satt på blomstene, men resten har han bestemt. Vi var på forhånd blitt enig om at han skulle få male et likedan motiv på innsiden, så begge guttene benket seg til på kjøkkenbordet i går morges og var kreative. Nærbilde av det fine maleriet hans. Og hilsenen skrev han også selv. Han ville skrive med rød penn, og da får han det. Og jeg synes han kommer seg på skrivingen også. Bokstavene her er jo ganske mye jevnere enn de var på det første bursdagskortet han skrev tidligere i år. Og her er gutten ferdig pyntet og klar for å dra i bursdag. Morshjertet mitt er så stolt når jeg ser hvor fin den store gutten min er. Tenk at han har begynt på førskolegruppa... Ønsker alle en fin uke!

9 kommentarer:

Katarina sa...

Simply stunning card, gorgeous coloring, papers, flowers, thank you for playing along with us at the LOTV challenge! (Adorable little boy too!)

Anne sa...

Kjempenyydelig!
Og sånn en kjekk liten gutt! :D

Cherie sa...

Simply STUNNING,I adore this image and paper, thanks for playing along with creative card crew,
Hugs cherie

Ayelet {Jenny} sa...

I agree! Stunning! love every detail! Thank you for playing with us over at PFOP and good luck! X

CraftyC sa...

Your card is so pretty and I love the colours you have used. Thanks for taking part in the LOTV Challenge!
Clairex

marsha sa...

Simply gorgeous card! I love the DP and your design is just elegant. Thank for playing along with the Pixies at the Pixie Dust Studio challenge this week! We hope you join us next week too!

Hugs, Marsha

Amy Leggate- Paper Romance sa...

Very Pretty! Thanks for playing along this week at Paper Romance
Amy

Erin... sa...

So pretty!! And what a cutie that boy is!!! Lovely papers , flowers and pearls! Thanks for playing along with us at Stamp Something this week!

Chris Olsen, Glowbug sa...

This is stunning!! Love your colors, coloring and all the flowers!! Thanks for joining the Stamp and Create flower challenge this month.

The photo is so sweet!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...