søndag 12. februar 2012

Gamle babykort og en endring i bloggen

Disse tre babykortene ble laget av restepapir for over 1,5 år siden, men først i høst ble de malt og gitt bort... Tror de har vært med meg på to scrappetreff uten at de har blitt malt. Kortene er veldig enkle, og det gikk veldig fort å lage de. Først et guttekort. Motivet er fra Lili of the Valley. Tekststemplene er fra Storyteller.


Den lille papirbiten i hjørnet er der fordi arket bak ikke var helt. Målet med disse kortene var å få brukt opp en del restepapir, og dermed måtte jeg være kreativ :).


Det neste kortet er til jente. Samme motivet, men malt i jentefarger. Jeg har forresten malt med Distress ink her, og jeg føler ikke jeg har helt kommet inn i det ennå. Skulle ikke være så stor forskjell fra å male med akvarellmaling, men det er faktisk litt annerledes.


Synes blomstene ble litt tamme, så jeg valgte å bruke litt av bakgrunnspapiret som pynt på dem. Og jeg synes de ble mye friskere.


Jeg vet ikke egentlig helt hva jeg synes om dette motivet. Det er veldig nakent før det blir malt, og lua er veldig stor. Men jeg ble fornøyd etter at jeg tegnet på prikker med en hvit penn.


Sist ut denne gang er et dåpskort til gutt. Trodde jeg hadde blogget dette tidligere, men jeg finner det i så fall ikke igjen. Så jeg legger det ut her. Også dette er av restepapir. Det er derfor mønsterpapiret er skjøtet bak motivet. Dere kan se borden på den minste biten.


Dette motivet er fra  hÄnglar & stÄnglar, og er et motiv jeg stemplet opp en gang jeg var på scrappetreff. Veldig kjekt å låne stempel fra andre, for det begrenser seg litt hvor mange man kan kjøpe. Tekststempelet er fra Papirloftet.


Synes denne gutten er så søt. Ble også fornøyd med blomsterpynten, for det er litt annerledes enn på alle andre kortene jeg har laget. Bak blomstene har jeg brukt swirlen min fra BossCut.


Sett fra en annen vinkel. Ranglen kjøpte jeg på Michael's i New York, og jeg synes den ble søt sammen med rosene og perlene.


Som jeg skrev i overskriften har jeg bestemt meg for å gjøre en liten endring på bloggen. Jeg har laget en ny blogg for mine sømprosjekter, sånn at jeg kan konsentrere meg om papirhobby i denne. Sømbloggen er ikke helt oppe og går ennå, så jeg er ikke helt i mål. Link til sømbloggen legger jeg ut så snart jeg får den på plass.

Ønsker alle mine lesere en god uke!

6 kommentarer:

Barbros lille verden sa...

Tar som vanlig av meg hatten, du lager nydelige kort :)
Nattaklem fra Barbro

Bente Årstad sa...

Kjempeflotte som alltid og imponert over så mange flotte detaljer på kortene og tipsene til de:)

Irene sa...

Så nydelige disse kortene ble! Lekkert pyntet og fine papirer. Og lekkert fargelagte motiv.

Nina sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nina sa...

Nydelige kort med flotte detaljer :)

Anne sa...

Nyyydelige kort, kjempelekre blomster og perler. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...