torsdag 28. juni 2012

Dåpskort til Julia

I april var vi i dåp til vesle Julia, og jeg lagde dette kortet til henne. Gaven var et lite gullhjerte, og to sett med klær som jeg hadde sydd. Klærne kan du se bilde av i sømbloggen min.


Det søte motivet er fra Magnolia, og det er så gøy å få tak i noen nye babystempel som jeg liker. For jeg begynte å bli bra lei av de jeg hadde fra før... Sommerfuglen er en ny punch fra Martha Stewart. Ikke det at jeg ikke liker den punchen jeg har fra før, men den er så mye brukt at den begynner å bli dårlig...


Sett litt fra siden. Her er det lettere å se dybden på kortet og blomsterpynten. Rosene er fra Wild Orchid Crafts. De store rosa blomstene er fra Kort & Godt, kjøpt hos Bikuben i sommer.


Tag'en er fra Magnolia, og stanset ut med Big Shot'en min.


Den ligger løst bak motivet, men på grunn av perlene jeg har satt på så ligger den ganske godt på plass. Til høyre for perlene har jeg satt på de vitale målene ved fødselen, samt dåpsdatoen.


Banneren er et stempel fra Magnolia som jeg har malt med litt Distress Ink for å ta igjen fargene fra motivet. Navnet er rub-ons som jeg har kjøpt på Bikuben. Jeg bruker ofte å stemple på "Til dåpsbarnet" på dåpskortene jeg lager, men siden det står "Barnedåp" over alt på det ene arket jeg har brukt følte jeg at det ble litt smør på flesk...


Litt glitter må til (jeg elsker glitter!). Kunsten er å begrense seg, og ikke ha det på over alt...


Smokken ble festet med metalltråd sammen med blomstene, i stedet for å la den henge løst sånn som jeg normalt bruker. Synes det ga en artig liten vri.


De flotte bladene i bakgrunnen er en die fra Magnolia som jeg har stanset ut på grønn Bazzill kartong. Stilkene på rosene har jeg krøllet som vanlig.


Innsiden. Pyntet ikke begge sidene da jeg syntes det var litt godt å ha en side ren også.


Og jeg kan jo ikke lage et dåpskort uten å ta med dette nydelige diktet...


Dette bildet av baksiden har jeg bare tatt med for å vise hvor enkle baksidene mine pleier å være. 


Og etter at jeg hadde tatt alle bildene kom jeg på at en krone skal jo skinne, så da var det bare å finne fram Glossy Accents'en, og klæsje på litt. Så ble hun fornøyd den lille jenta også... Hun er forresten malt med Distress Ink refillere og tynn pensel. Og det tar veeeeldig lang tid å male henne. Kunne sikkert fått til skyggene ennå bedre, men da hadde jeg nok malt ennå, og jeg har mange andre ting jeg har lyst til å gjøre også. Så jeg må si meg fornøyd med dette.


Håper alle har hatt en fin uke! Her er det kaldt, og vi venter fremdeles på sommeren...

3 kommentarer:

Anne sa...

For et nydelig kort, både inni og utebpå. :) Herlig motiv, lekkert pyntet. Kjempeflott dikt! :)

Klem, Anne.

Aina sa...

Så nydelig kort du har laget! Kan jeg spørre hva slags skrifttype du har brukt? Den var så fin :)

Cino sa...

Tusen takk for koselige kommentarer! Fonten heter Good Vibrations.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...