torsdag 14. juni 2012

To operasjoner og en bursdagsfeiring

Nå er det over en måned siden operasjonen på Rikshospitalet, og ting begynner endelig å normalisere seg. Nina har hatt veldig vondt, og har grått så mye at en liten del av ganen har sprukket opp igjen. De gjør ikke noe med det nå, men venter og ser om det har betydning for talen hennes. I tillegg har minstegutten fjernet mandlene, men tiden etterpå har faktisk vært mye bedre enn fryktet. Han har vært i fin form, og er nå tilbake i barnehagen.

Så da er det på tide å oppdatere bloggen igjen.Og hva passer vel bedre enn å blogge dette kortet som jeg lagde da eldstegutten ble 7 år?


Jeg var usikker på om jeg rakk å lage et kort til han, men da jeg så reaksjonen hans på bursdagen er jeg glad jeg tok meg sammen og snekret sammen et i siste liten. Jeg hadde aldri trodd han skulle bry seg om det, men han så faktisk på det og sa "Oj, det var et fint kort". Han åpnet det riktig nok ikke (det er jo for mye forlangt når det ligger en stor pakke foran og venter på å bli åpnet), men det er den beste tilbakemeldingen jeg kunne fått.


Motivet er fra Magnolia, og de små billettstemplene og det runde klokkestempelet er fra Tim Holtz. Den store klokka bak motivet er også fra Tim Holtz, og er en die som heter Weathered Clock. Filstripen er også fra Tim Holtz. Knappene er fra Stampin' Up, og jeg har knytt litt Scrappers Floss gjennom dem. Bølgepappen i bakgrunnen er vanlig pakkepapp fra en glassbutikk. Jeg har klattet på litt hvit akrylmaling, og klemt og skvist den litt. Rundt kantene har jeg hatt på litt Distress Ink i fargen Walnut Stain for å få frem den slitte look'en.


De små vimplene er en die fra Magnolia (kommer i en pakke sammen med en tag som er formet som en sky), og bokstavene er en die fra Tim Holtz. Alfabetet heter Typeset, og det jeg liker med dette alfabetet er at bokstavene er akkurat passe store for kort. 7-tallet er et klistremerke som jeg har kjøpt hos Michael's i New York.


Rundt kantene har jeg stiplet med en Distress penn i fargen Walnut Stain. Jeg hadde nemlig ikke tid til å sy... Den hvite malingen i hjørnet oppe til venstre er Crackle Paint i fargen Picket Fence. 


Det var det jeg hadde for denne gang. Har gjort om litt på bloggen igjen, for jeg hadde lyst til å ha litt større bilder. Så da fjernet jeg den ene kolonnen, og må ta en liten runde og rydde litt på høyre side. Så det kan være litt kaotisk her noen dager... 

Med dette kortet deltar jeg på denne utfordringen:

4 kommentarer:

Bente Årstad sa...

Skikkelig kult kort til eldstesønnen, masse flotte detaljer:) Kjekt å høre at det går med mistejenta etter operasjonen:)
Klem bente:)

Irene sa...

Et UTROLIG flott kort! Kan skjønne gutten din ble glad for å få det. Nydelig fargelagt motiv, så mange flotte detaljer.

Håper alt går bra med minstesnuppa. Takk for sist - var koselig å treffe deg på S&S!

My Hyde Away sa...

Åååååå, så utrolig lekkert kort dette var :) Helt nydelig! Tusen takk for inspirasjonen. Hilsen Kirsten

Kianel sa...

Gorgeous card!
Thanks for joining us at TOMIC challenge blog!
Good luck!
Love from France, Kianel & Magnolia DT.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...