mandag 1. juli 2013

Sommerlig kort til en flott jubilant!

Noen motiver er morsommere å fargelegge enn andre. Dette er en av motivene som jeg stemplet opp da jeg besøkte Karen for noen år tilbake, og jeg synes det er utrolig sommerlig og søtt. Men disse Whiff of Joy stemplene er fulle av detaljer, og veldig tidkrevende å fargelegge. Jeg hadde likevel lyst til å bruke det da jeg skulle lage kort til en veldig koselig dame som fylte 75 år tidligere i år.


Motivet er fargelagt med Distress Ink refillere og jeg har brukt en tynn pensel. Jeg synes det er gøy å fargelegge med både vannbasert maling og alkoholbaserte tusjer, men til disse motivene foretrekker jeg vannbasert maling fordi det er så mange små detaljer, og da er det vanskeligere med tusj. Før brukte jeg akvarellmaling (fordi jeg hadde det fra før), men fordelen med Distress Inkene er at de er litt lettere å duse ut med vann uten å lage stygge skjolder.


Jeg falt sånn for mønsterarket jeg har brukt på dette kortet. Nå husker jeg ikke i farten hvem det er som har produsert det, men jeg innbiller meg at det kan være Maja Design. Jeg husker i alle fall at jeg brukte opp rubbel og bit av det, og til og med tekstkanten nede på mønsterarket ble brukt fordi det var så fint mønster på baksiden. Her har jeg limt den på hvit kartong, og deretter over blonden som går tvers over kortet.


Bak motivet har jeg hatt på osteklut. Alle kantene er sydd med symaskin. De runde stemplene rundt motivet er fra Kort & Godt. Sommerfuglene har jeg klipt ut fra et mønsterark fra Pion Design. De har fått litt Stickles glitterlim i fargen Silver på kanten av vingene. Perlepynten er det mange år siden jeg kjøpte, og dessverre så lager de ikke slike lenger. Her har jeg klipt opp en swirl og brukt deler av den sammen med sommerfuglen. 


I tillegg til kortet lagde jeg også en Post-it® holder. Den kommer det bilder av i neste innlegg.

Takk for at du titter innom!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...