torsdag 23. juli 2015

GDT Ett Trykk / DT Kreativ Scrapping: Kort med plass til gavekort

I dag viser jeg dette kortet på bloggen til Kreativ Scrapping. Kortet var mitt bidrag til juninummeret av Ett Trykk, og er laget med plass til gavekort. Det består av to deler, der det innerste kortet måler 7x5 inch, mens det ytterste kortet måler ca. 5x5 inch og trekkes ned over det innerste kortet for å lukke det. I bladet var det dessverre ikke noen bilder av det ferdig kortet, bare av delene hver for seg...

 
Jeg har dessverre ikke noen bilder som viser trinn for trinn fremgangsmåte, så jeg skal prøve å beskrive den i stedet. Ta utgangspunkt i en kartong på 12x12 inch, og del denne i to deler: en del på 7x11 inch og en del på 5x12 inch.
 
 
Den største delen preges på 4 og 9 inch (av 11). Bruk en kantpunch på den største klaffen. Den minste klaffen brettes inn og limes fast i topp og bunn for å lage plass til gavekortet eller sedler. Her har jeg limt fast arket med gratulasjonsteksten før jeg limte fast klaffen. Pynt med mønsterark etter eget ønske.
 
 
Den minste delen skal brettes rundt den største, og det er best å gjøres dette etter at den innerste delen av kortet er ferdig. Det vil bli en overlapp på baksiden der den lille delen limes sammen til en (flat) ring, slik at det lille kortet kan tres over det store.
 
 
Det lille kortet pyntes som ønsket. Her har jeg brukt et motiv fra Magnolia, og fargelagt det med Copic Sketch Markers. Det lille tekststempelet er fra Norsk Stempelblad. Bingostempelet er fra Joy Crafts, og poststempelet er fra Kort & Godt. Blad fra Dutch Doobadoo, og blomster fra Wild Orchid Crafts.
 

På det innerste kortet har jeg festet to halvperler slik at det ytterste kortet ikke sklir ned når det tres ned over det innerste.
 

Håper dette var forståelig. Om det er behov for trinn for trinn bilder så gi meg et lite vink i kommentarfeltet, så skal jeg se om jeg ikke får laget et nytt kort etter samme mal.

Motivet er fargelagt med disse fargene:
Hud: E13 - E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R20
Hår: E44 - E55 - E53- E51 - E50
Dress: BV25 - BV23 - BV20 - BV0000 - W7
Skygge rundt: B000 - B0000 - 0
 
Fortsatt god sommer!
 
Klem fra Veronica

2 kommentarer:

Véronique sa...

Kjempe lekkert, Veronica. Kunne tenkt meg en trinn for trinn forklaring :P

Cino sa...

Tusen takk for det! Da skal jeg få laget en trinn for trinn forklaring med bilder over "sommeren" (om den kan kalles det....)
Klem fra Veronica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...