fredag 13. november 2009

Dåpskort med en vri

Hva gjør man når man er invitert i dåp, og dåpsbarnet allerede har fått kort med begge de to babymotivene jeg har i samlingen? Jo, man leter i gamle skuffer og finner et gammelt stempel som ble kjøpt på Panduro for mange år siden. Stempelet er litt lite, og egner seg kanskje ikke så godt på et vanlig 15 x 15 cm kort. Jeg valgte derfor å lage lukkingen litt annerledes enn det jeg normalt pleier, og synes det ble både morsomt og dekorativt.


Stempel fra Panduro, malt med akvarellmaling på 300 g akvarellpapir. Formene er stanset ut med Spellbinders Nestabillities Labels Eight. Blomst fra Papirloftet og roser fra Prima. Bladene er stanset ut med en punch fra McGill. Metallpynt fra Unik Hobby. Mønsterarkene er sydd sammen med symaskin, før kantene er revet og krøllet med fingrene.


Bilde som viser den ene framsiden av kortet.


På den andre siden måtte jeg ha en tilsvarende figur for å balansere kortet, og siden jeg ikke hadde noen stempler som kunne passe valgte jeg å sette på et lite dikt, med navnet til dåpsbarnet. I tillegg satte jeg på navnet på kirka, og dåpsdatoen. Så vises det i alle fall at det ikke er et masseprodusert kort...


Sommerfulglen er pyntet med perler fra KaiserCraft.


Rosene har fått en runde med Stickles glitterlim Platinum.


Er nydelig blomst fra Papirloftet.


Diktet på framsiden.


Innsiden av kortet. Trykk gjerne på bildet for å få det større på skjermen. Så får du lest det flotte diktet (det fineste dåpsdiktet jeg vet om).


Kortet ferdig knyttet sammen, og lagt ned i en clearbag.


På baksiden brukte jeg kun de restene som var igjen av mønsterpapiret, og det ble egentlig nok. Bildet er tatt etter at kortet er lagt i clearbagen, og det er derfor er litt uklart.

3 kommentarer:

Anonym sa...

utrolig flott kort, og er veldig enig med deg, det er et utrolig flott dåpsdikt.

likte veldig godt stempeltrykket jeg da. utrolig søtt og passer veldig til tema.

likte veldig godt fargekombinasjoner, blåfargene og mønsterarkene :D veldig fin pynt med de blå rosene

Gry Offernes sa...

Du slutter ikke å imponere meg!!! Et helt fantastisk dåpskort - og veldig anderledes. Men du trenger absolutt ikke være redd for at noen skal tro at dette er masseprodusert!!

Frk. Bogstad sa...

For eit alldeles nydeleg dikt. Det e jo heilt sant! Takk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...