mandag 26. mars 2012

Sommerfugler i mars

Svigermor fylte 60 år i begynnelsen av måneden, og jeg lagde dette kortet til henne.


De nydelige arkene er fra Pion Design, og stempelet er fra Magnolia og heter Cherry Tilda. Sommerfuglene og den søte tag'en er også klippet ut fra utklippsark fra Pion Design. Sommerfuglene har jeg formet med et falseben. Tallene er stanset ut i Big Shot'en min med en die fra Tim Holtz som heter Timeset Alpha.


E'en av perler er et klistremerke som jeg kjøpte hos Michael's i New york for et par år siden.


Små perleøredobber må man ha når man fyller 60 :).


På tag'en har jeg festet en liten klype fra Stampin' Up, og skrevet på fødselsdagen hennes. Sommerfuglene har fått litt Stickles glitterlim i fargen Platinum på seg. Den lyserosa sløyfa er et bånd fra Unik Hobby.


Motivet er fargelagt med Distress Ink refillere, og jeg ble sånn høvelig fornøyd. Håret ble ikke bra, men det kommer seg. Kirsebærene har fått litt Glossy Accents på seg, så ser de så mye mer ekte ut. Blondekanten på klærne har fått en runde med Stickles glitterlim i fargen Frosted Lace. Den er ikke så glitrete som de andre fargene. Jeg har prøvd å sette dagslyslampa mi på andre siden av kortet før jeg tok bildene, og det var skikkelig fiasko. Skyggene ble så harde, men det så jeg ikke før jeg leste bildene inn på PC'en, og da var kortet for lengst sendt ut døra... Fordelen med å lære the hard way er at det er mindre sjanse for at jeg gjør samme tabben igjen...


Som avveksling fra sømkant har jeg stiplet kanten med en LePlume tusj i passende farge.


Pompom'ene er et bånd som jeg fikk tilsendt i posten en gang. Aner ikke hvilken butikk de kommer fra, men jeg synes de er kjempesøte.


Innsiden. Dette kortet var bare fra mannen min og meg, for guttene lagde eget kort fra ungene.


Også måtte jeg bare ta bilde av baksiden. Den er like enkel som de pleier å være hos meg.


Etter at jeg var ferdig med kortet så jeg at det passer perfekt til å være med i Challenge #21 "Butterflies" hos Deep Ocean Challenge Blog.

4 kommentarer:

Dorte sa...

Nydeligt kort med flotte duse farver.
klem Dorte

Anne sa...

Sååå nydelig! Elsker fargene, helt perfekte. Lekkert motiv og så fint pyntet og oppsatt. Fantastisk kort!

Klem, Anne.

Bente Årstad sa...

Utrolig flott kort i herlige duse farger:)
klem bente:)

Elen sa...

Nydelig som alltid:-D Klem Elen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...