onsdag 22. august 2012

Gratulasjonskort til en sprek nabo

Naboen vår fylte nettopp 80 år, og som seg hør og bør kjøpte jeg en pakke med roser fra den lokale blomsterbutikken. Et ordentlig kort måtte til, og det passet så godt med dette motivet fra Art Impressions.


På tennene har jeg hatt på litt Glossy Accents, så blir de ennå mer synlig. Den lille klypa ved rosen og poststempelet kommer fra Stampin' Up. Rundt kantene har jeg sydd med symaskin, og jeg sydde to runder for å variere litt med de andre kortene jeg lager. Ble veldig fornøyd med at jeg klarte å vingle maskina litt sånn at det ikke ble så beint.


Tekststemplene jeg har brukt er fra Tim Holtz (unntatt poststempelet som er fra Kort & Godt), og selv om denne teksten er på engelsk synes jeg den er så fin. Hele teksten kan du se på det øverste bildet.


Jeg pleier normalt ikke bruke blomster på mannekort, men siden naboen vår er en skikkelig hage-/blomstermann så måtte jeg gjøre et unntak.


Også er det jo veldig gøy når nabofrua kommer og sier at kortet skal rammes inn. Da vet du at det blir satt pris på. Nå kommer det ikke noen oppdateringer på en stund, for nå skal jeg konsentrere meg om å få laget opp en bestilling på bordkort til konfirmasjon. Også er det bursdagsfeiring på plakaten i morgen. Minstegutten blir hele 5 år, og det går ikke upåaktet hen. Jeg tror han har hatt nedtelling siden januar...

5 kommentarer:

Bente Årstad sa...

Et herlig humorkort , likte godt fargene du hadde brukt:)
klem bente:)

Krossmyra sa...

For et fantastisk kort! Du er så utrolig flink! Har lenge latt meg fascinere av de kreative kortene dine med flotte detaljer, på tide å legge igjen et spor:) Scrapper ikke så ofte selv, men prøver meg en gang i blant:)

Irene sa...

For et herlig kort, og så flott oppmerksomhet til en nabo.

Cornelia sa...

Ett helt fantastiskt flott kort till en man i en aktningsvärd ålder!

Snygga färger och alldeles underbara detaljer!

Ha en god helg!

Aina sa...

Kjempeflott og morsomt kort! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...