søndag 21. oktober 2012

MC og musikk i skjønn forening

Disse bordkortene/eskene lagde jeg på bestilling til en konfirmant i september.


Jeg ble kontaktet av mammaen til konfirmanten, som hadde sett disse eskene på bloggen min, og lurte på om jeg lagde bordkort på bestilling. Det gjør jeg gjerne dersom jeg har tid, og sammen ble vi enige om farger og tema for bordkortene.


Konfirmanten var interessert i motorsykler, musikk (korps) og data, og jeg klarte å få med to av disse interessene som pynt.


Motorsykkelen er metallpynt fra Korthobby. Stjerna bak har jeg stanset ut ved hjelp av to stjernepuncher fra Stampin' Up.


Tapen med noter er fra Tim Holtz. Mønsterarket er fra Papirgleder, og kartongen er Bazzill Canvas i fargen Nightmist. Den lyseblå fargen er Bazzill Canvas i fargen Splash. Jeg har sydd rundt kantene med symaskin, og navnene er skrevet ut fra PCen.


Eska sett fra siden. Den er ganske stor, og rommer et Kinderegg. Og jeg må ærlig innrømme at jeg hadde glemt hvor mye arbeid det er med disse eskene. Hver eske består nemlig av seks deler, og det er både tidkrevende og kjedelig å montere de. Så jeg var veldig glad da jeg var ferdig. Jeg synes det var kjempegøy å få en bestilling rett fra bloggen, for som regel er det kjente som bestiller fra meg.


Ønsker alle en riktig god uke!


1 kommentar:

Lille`s hule sa...

Utrolig stilige :)
Ha en fortsatt fin og kreativ høst7vinter :)
Lille

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...