torsdag 3. januar 2013

Godt nytt år!

Først vil jeg takke for alle koselige julehilsninger jeg har fått på bloggen min! En kombinasjon av omgangssyke og reinstallering av PCen min har gjort sitt til at jeg ikke har fått takket dere før nå. Jeg setter virkelig pris på alle kommentarer jeg får, og håper jeg får litt bedre tid til å legge igjen spor i andre sine blogger i året som kommer.

Jeg starter det nye året med å blogge disse juleposene som jeg ga i gave til tantene og onklene mine til jul.


Den brune innerposen kommer fra Staples. Jeg har kuttet posen litt i lengden, slik at utgangspunktet mitt er en pose som er 8 inch lang. Alle stemplene kommer fra Kort & Godt, også det flotte julediktet på forsiden.


Den lille kvisten ved julestjerna er en doo'hickey fra Magnolia, som er en liten die som jeg har stanset ut i Big Shot'en min. Blonden er som vanlig fra Stoff & Stil.


Toppen er lukket med magnet som er festet mellom kartongen og mønsterarket på både klaffen og selve posen. Magnetene er magnetic snaps fra Basic Grey, som jeg har kjøpt på Bikuben. Det går kanskje også an å bruke magnettape fra Clas Ohlson, men dette er en relativt svak magnet, så jeg vet ikke om det holder godt nok. Jeg har ikke prøvd det selv, og om du prøver så husk å sjekke hvilken vei tapen må festes for at posen skal lukke seg (og ikke slik at magnetene skyver klaffen vekk fra posen).


Baksiden. For å få nok mønsterpapir til alle tre posene valgte jeg å ikke pynte de på baksiden.

 

Her er alle tre posene samlet. Blomstene er fra Wild Orchid Crafts. Blondekanten på lokket har jeg laget med en Martha Stewart punch som heter Doily Lace.


Slike poser er veldig kjappe å lage, og her er målene jeg har brukt til disse posene fra Staples:

INNERPOSE
Kutt til 8 inch lengde

KARTONG
Forside: 4 1/4 inch x 8 1/8 inch
Bakside m/lokk: 4 1/4 inch x 10 7/8 inch, scor/preg på 8 1/4 inch (brettekant for lokk)

MØNSTERARK
Forside: 4 inch x 7 7/8 inch
Lokk (tilpasses ift. kantpunch): 4 inch x 1 3/4 inch

Lim mønsterarket på kartongen, og pynt det ferdig før du limer det på innerposen. Husk magnet mellom kartong og mønsterark dersom du skal bruke det. Lim fast innerposen på kartongen, men la det stå igjen en liten kant av kartongen rundt på alle sider. Det letteste er å ha limet/tapen på innerposen. Sørg for at det går lett å brette klaffen ned over posen før du fester baksiden.

LYKKE TIL!

1 kommentar:

Bente Årstad sa...

Godt nyttår:)
Kjempefine gaveposer og takk for at du deler med oss. Ellers masse flotte julekort her siden sist jeg var innom, klem bente:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...