lørdag 11. mai 2013

CMN Utfordring #37 - Konfirmasjon

Dette kortet lagde jeg på bestiling, og siden jeg hadde litt bedre tid på dette enn det forrige kunne jeg fargelegge et nytt og mer egnet motiv. Oppdraget var å lage et kort til en gutt som liker fotball og data, og som synger i kor. Ble veldig fornøyd med at jeg fikk med alle elementene.


Motivet er fra Tickled Pink, og er fargelagt med Copic Sketch Markers. Teksten rundt motivet er stempel fra Magnolia (de runde) og Stempelglede, og de er stemplet med Distress Ink i fargen Pumic Stone. Klokkediesen bak motivet er fra Tim Holtz (Weathered Clock). Det samme er tannhjulene. Det runde konfirmasjonsstempelet er et av de stemplene fra North Star Stamps som ennå ikke har gått i stykker.... 'Nuff said...


Er han ikke kul? På brilleglassene har jeg hatt på Glossy Accents, men det ble litt vanskelig å få frem. Men kanskje du får et inntrykk av bildet nedenfor? Det var i alle fall godt synlig i virkeligheten.


Siden dette kortet skulle gis bort lagde jeg bare et enkelt skrivefelt inne i kortet. Swirl'en er et stempel fra Inkadinkado.


Også må jeg jo nesten vise fram knuten på tag'en som ligger løst bak motivet. For den har mannen min laget. Det er visstnok et pålestikk... Jeg kan ikke sånt, men ble inspirert av en kollega som fikk hendig hjelp av mannen :). Så nå er det vel like før jeg får konkurranse på hjemmebane. Hehe...


Her er han, ferdig fargelagt. Ble egentlig ganske fornøyd med dette motivet. Tror det kommer av de nye gråfargene som jeg liker så godt.

Jeg har brukt følgende farger (Copic Sketch Markers):
Hud: E0000 - E000 - E00 - E11 - E21
Kinn: R00 - R20
  Hår: E50 - E53 - E55 - E57 - E49
Jakke / Øyne / Sko: B91 - B93 - B95 - B97 - B99
Bukse / Sko: W0 - W1 - W3 - W5 - W7
Skygge rundt motivet: N0

Med dette kortet deltar jeg på Utfordring #37 til Copic Marker Norge. Også ønsker jeg alle en strålende søndag!

5 kommentarer:

Kristin sa...

Hei!
Knalltøft konfirmasjonskort!! Det å kunne levere et kort som gjenspeiler mottakeren er veldig kjekt. Og det har du virkelig gjort. Lekkert fargelagt og et stilig motiv. Så syns jeg at hele kortet får mye liv når du stempler div stempler rundt for å danne bakgrunner. Og litt hjelp fra mannen er jo et stort pluss;) Likte kortet kjempegodt:)Takk for inspirasjon!!
Ønsker deg også en god søndag.

Merethe sa...

Dette var et kjempelekkert kort.
Klem fra Merethe

Jill sa...

Dette var så flott Veronica♥
jeg digger dette motivet og du har fargelagt han helt nydelig. Så moro at du har fått med alle interessene til mottakeren på kortet. Flott var det!
Takk for at du deltar hos CMN og lykke til
klem fra Jill

Gunn (Merete) sa...

Dette var et flott kort i herlige farger med mange detaljer. Motivet er jo også herlig.
Tusen takk for at du deltar hos CMN.

Kreativelena sa...

Flott kort, og likte godt hvordan du har pyntet og farget motivet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...