fredag 10. mai 2013

Konfirmasjonskort i siste liten...

Du skjønner du er litt sent ute når flagget i tunet er oppe, og du likevel ikke kobler at det er konfirmasjon når nabogutten kommer i dress.... Jeg trodde det var ennå en uke igjen.... Jeg hadde lyst til å gi en liten gave fra oss i familien, og siden jeg aldri er tidlig ute var det bare å hive seg rundt å få laget kortet i en fart. Heldigvis hadde jeg et ferdig fargelagt motiv, og det fikk bare være så at det ikke var et typisk konfirmasjonsmotiv. Det var i alle fall en gutt.... Hehe....


Motivet er fra hÄnglar & stÄnglar, og er fargelagt med Copic Sketch Markers. Det blå papiret er en rest fra bordkortene som jeg lagde for noen år siden.


Knapper fra restekassa mi. Tror disse kommer fra noen avlagte klær. Billettene bak motivet er stempel fra Tim Holtz som er stemplet på Bazzill Kraft kartong. Bølgepappen er fra Bikuben, og lå sammen med kartongen deres. Den er litt mer smårillet enn den du får som innpakningspapir. Har hatt på litt Crackle Paint i fargen Picket Fence på den.


Jeg har brukt følgende farger (Copic Sketch Markers):
Hud: E0000 - E000 - E00 - E11 - E21
Kinn: R00 - R20
  Hår: E40 - E41 - E42 - E43 - E44 - E47 - E49
Skjorte: V91 - V93 - V95
Bukse: B91 - B93 - B95 - B97
Sko / Bukseseler: N0 - N2 - N4 - N6

2 kommentarer:

Kristin sa...

Siste liten, det løste du iallefall:) Om du ikke syntes motivet var typisk konfirmasjon så syns jeg at resultatet ble et flott konfirmasjonskort.
Hilsen Kristin

Lena_J sa...

Stilig kort. Og liker hvordan du har bygd det opp og pyntet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...