mandag 15. april 2013

Hoppende glad 60-åring ♥ ♥ ♥

Ja, det er i alle fall det jeg tenker på når jeg ser dette supersøte motivet fra Magnolia. Ikke nødvendigvis at man er 60 år, men at man rett og slett er veldig glad. Og det har denne 60-åringen all grunn til å være. Fjorårets kort hadde en litt annet preg over seg, så i år hadde jeg lyst til å bruke lyse, friske farger, for å feire at alt ser ut til å gå bra!


Og se det utrolig nydelige motivet fra Magnolia! Jeg MÅTTE bare ha det, selv med "shoppestoppen" min... Den "shoppestoppen" der er visst bare for å overbevise meg selv om at jeg klarer det hvis jeg vil. Men jeg vil jo ikke.......


Det kjempefine gjerdet er en die fra Magnolia som jeg fikk i bursdagsgave fra en god venninne. Og det er så gøy å bruke det! Hjertetag'en er også fra Magnolia.


Krøllebåndet er fra Bikuben, og jeg har farget det med Distress Ink Weatered Wood. Samme farge som på drakten til jenta.


Også har jeg til en forandring svertet kantene. For ellers forsvant lagene litt i hverandre. Jeg liker ikke så godt å sverte, for jeg blir så skitten på fingrene..... Selv med Ink blending tool fra Tim Holtz. Fisefin.....


Nydelige blomster fra Kort & Godt som er kjøpt hos Hjerteboden.


Ha en superfin og vårlig uke!

2 kommentarer:

Anne sa...

Nydelig kort, så lekre blomster og dies, vakre farger og så flott glad-motiv. :)

Klem, Anne.

Véronique sa...

Kjempe lekkert, Veronica ♥

Klem, Veronique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...