mandag 14. april 2014

Tag til dåpsbarnet

I dag ga jeg bort et hjemmesydd sett med body, ballongbukse og siklesmekke i dåpsgave, og jeg hadde lyst til å lage noe annet enn et vanlig kort til. Så da falt valget på en tag. Hadde egentlig tenkt å lage en tag slik som denne som jeg lagde i 2010. Men da jeg var fedig med å fargelegge motivet kunne jeg ikke finne de tykke tags'ene mine. Jeg vet jeg har, men ikke hvor... Så da brukte jeg i stedet en tynnere tag fra Tim Holtz, og tagen ble helt annerledes enn jeg hadde sett for meg...


Jeg har sprayet tag'en med Glimmer Mist i fargen Tattered Leather, og deretter hatt på litt Cracle Paint i en lys rosa farge. Den er så gammel og lite brukt at den nesten hadde stivnet helt i boksen sin. Men jeg klæsjet på det jeg fikk til, og fikk den effekten jeg ville. Etterpå hadde jeg på Liquid Pearls i rosa. Litt her og litt der. 


Motivet er fra Whipper Snapper, og er en av få stempel jeg har som er montert på trekloss. Men veldig søtt da. Dette ble litt i bruneste laget for min smak, men jeg orket ikke fargelegge en ny da jeg var ferdig... I midten på blomstene har jeg også hatt på litt liquid pearls. Den hvite pappen bak har fått litt glassglitter på seg. Det kommer ikke så godt frem på bildet.


Dette lekre stempelet kjøpte jeg på Trøndersaksa i fjor. Det er fra kaBoks. Her vises også krakeleringen fra malingen godt. Bokstavene med navnet er fra AdornIt, og jeg har med vilje krøllet og slitt de litt. Så passet de bedre med resten av tag'en.


Smokken er en gammel metallpynt fra Korthobby. Jeg farget den først med brun Promarker, men synes ikke det ble bra. Så tørket jeg av det, men da satt noe av fargen igjen. Jeg synes den ble for blank, og hadde på litt hvit gesso for å roe den litt ned. Sommerfuglene er puncher fra Martha Stewart.


Blomsten og strået med rosa bling er fra Wild Orchid Crafts. Ikke ofte jeg nøyer meg med bare en blomst på det jeg lager...


Baksiden. Veldig enkel. Vaskelappen er et gammelt stempel fra Papirloftet. Rundt kantene har jeg stempet med et lekkert stempel fra Stempelglede.


Ønsker alle en riktig fin påske!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nydelig kort!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...