onsdag 28. mai 2014

GDT Ett Trykk: Posekort til utgave 02/2014

Som regel når jeg lager kort er jeg ute i siste liten. Så da jeg skulle levere mitt bidrag til aprilutgaven av Ett Trykk passet det fint å lage et konfirmasjonskort, sånn at jeg for en gangs skyld kunne bli ferdig i god tid. Og det ble jeg, for det viser seg nemlig at konfirmasjonen ikke er før til neste år.....


Posen er fra Staples, og jeg kuttet av toppen slik at posen ble 8,5 inch høy. Motivet er fra Tickled Pink, og jeg digger disse lange stemplene. De passer utmerket til posekort. Rundt motivet har jeg hatt på Frantage. Fuglen er fra Prima, og den er malt med Gesso. Alle kanter er svertet med Distress Ink Frayed Burlap.Metallpynten er fra Korthobby, og jeg har brukt et stempel fra Kort & Godt til å fylle innsiden slik at den ser ut som en medaljong. Stempelet er stemplet på Kraft kartong, og stanset ut med en sirkelpunch. Etter at den ble limt fast hadde jeg over Glossy Accents, og la den til side for å tørke. I fordypningene på metallet har jeg hatt i Stickles glitterlim i fargen Platinum.


Den nydelige blonden kommer fra Kort & Godt og er en favoritt. Punchen som jeg har brukt langs kantene kommer fra Martha Stewart og heter "Flourish".


Metallpynten ved motivet har jeg hatt lenge, og den kommer opprinnelig fra en emballasje eller noe. Motivet er fargelagt med Copics, og fargene finner du nederst i innlegget.


Den hvite prikken i øyet er laget med en hvit penn, og gjør stor forskjell på hvor våken hun ser ut :).
 Nærbilde av metallpynten. Mønsterarket er fra Pion Design, og teksten er et stempel fra Kreativ Hobby. Det er stemplet med Memento "Desert Sand" og "Rich Cocoa". Jeg tok først på den lyse fargen på stempelet, og klattet deretter på med den mørke noen steder før jeg stemplet det på arket. Synes det ga en fin effekt, også ble ikke trykket så mørk.


Bak bildet en liten rest av bølgepapp som er sprayet med Glimmer Mist "Tattered Leather". Jeg lurer på om Glimmer Mist er på tur ut, for jeg finner ikke noe særlig av det i noen av nettbutikkene som jeg handler i.Baksiden. Meget enkel, men papiret var så nydelig så det trengte ikke mer pynt. Bare min egen hjemmelagede logo.Kortet inni er tilpasset størrelsen på konvolutten. Panelet med teksten er festet kun i sidene, slik at det blir en slags lomme for å legge penger bak. Magi-stempelet er fra Stempelglede, og er bare helt nydelig!


 Og nå er du vel sikkert lei av alle bildene, så her kommer det siste :).


Fargene jeg har brukt:


Hud: E11 - E00 -  E000 - E0000
Kinn: E93
Lepper: R22 - R20 - R00
Øyne: BG99 - BG96 - BG93 - BG90 - B93 - B91 - B0000
Hår: E44 - E43 - E42 - E41 - E40
Grønt: YG67 - YG63 - YG61 - Y00
Blått: B99 - B97 - B95 - B91 - B0000
Skygge: W1

Ønsker dere en riktig fin uke!

2 kommentarer:

Dorte sa...

Nydeligt kort Veronica, stemplet passer helt perfekt til posekort. Elsker din farvelægning.
klem Dorte

Anne sa...

Hahaha, ja da kan du huke det av på lista i alle fall. :D

Nydelig kort i alle fall, flott motiv og så fin puncher og stempel. :)

Klem, Anne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...