tirsdag 1. desember 2015

DT Copic Marker Norge: Utfordring # 72 - Jul med skisse

1. desember, og årets koseligste måned er i gang. Og samtidig er det Team 2 sin tur til å inspirere med kort til månedsutfordringen for november. Utfordringen finner du i bloggen til Copic Marker Norge, og du kan levere bidrag helt frem til 11. desember.
 
Mitt bidrag er denne gangen et ganske enkelt kort med lite pynt. For av og til vil det seg bare ikke. Noen ganger stemmer alt på første forsøk, og andre ganger flytter jeg rundt på blomster og pynt, og det blir liksom ikke helt som jeg vil. Og da er det viktig å tenke at "det er bra nok". At ikke alle kort må være pyntet etter alle kunstens regler....
 
 
Snøfnuggene og motivet er fra Magnolia, og hun er riktig så feststemt denne jenta. Tekststempelet og blomsterstempelet rundt motivet er fra Kort & Godt. Blomster fra Wild Orchid Crafts.
 
 
Brukte en hvitpenn for å skape litt liv på kjolen. Har også brukt Wink of Stella (glitterpenn) i fargen Clear på blomstene og drinken. Denne glitterpennen gir et fantastisk skimmer på papiret, og bildet nedenfor gir en liten pekepinn på hvor mye det skinner.
 
 
Jeg har fargelagt motivet i disse fargene:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: R20
Hår: E57 - E53 - E51 - E50
Kjole: T5 - E19 - E07- E04
 
Ønsker dere alle en riktig fin adventstid!
 
Klem fra Veronica

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...