fredag 13. november 2009

Dåpskort i hui og hast

Nok et dåpskort til gutt. Dette lagde jeg på bestilling fra en kollega. Siden jeg hadde litt lite tid fordi jeg også skulle pakke til New York-turen måtte jeg bruke samme mal som jeg har brukt mange ganger tidligere, og begrenset også pyntingen på utsiden. Likevel ble kortet personlig, siden jeg satte på navnet til dåpsbarnet.


Stempel fra Magnolia og Papirloftet. Blomster fra Prima. De blå blomstene er gamle, og jeg husker ikke hvem som har laget dem. De er kjøpt hos en fotoforhandler i byen. Perler fra KaiserCraft, og metallpynt fra Unik Hobby.


Denne vaskelappen har jeg brukt ganske mye, selv om jeg synes kvaliteten på selve stempelet er litt så som så. Trykker ikke så jevnt som jeg hadde ønsket, og jeg synes det er litt typisk for en del av clearstamps'ene som jeg har. Stor kvalitetsforskjell på de.


Nærbilde av gutten, som viser at vingene er malt med skimrende sølvfarget akvarellmaling.


Den enkle blomsterpynten og navnet til dåpsbarnet.

5 kommentarer:

Vibeke sa...

Kjempe fint dåpskort. Har kikket igjennom bloggen din, og du lager jo så masse fint!!!

Ønsker deg en strålende dag:)

Isa sa...

Ikke lett å finne den perfekte balansen altså, enten er det for lite å gjøre, eller for mye, eller for lite fornuftig, eller for mye fornuftig. Godt du fikk sove litt ekstra i dag da.

Var NY turen bra?

Forresten, jeg holder fortsatt på å strikke den buksa (Gul), og nå er jeg kommet til, hva heter det igjen?, ribbestrikken(?) nederst på benet, og der står det noe om å strikke etter mønster i oppskriften, men jeg kan ikke finne noe mønster jeg da.
Kunne du sett om du skjønner hva som menes? Eventuelt om det er sånn "rutark" med mønster som kanskje ikke har kommet med på de arkene jeg fikk..

Anita K sa...

Nydelig kort! Ha en flott uke

Tine-Malene sa...

Så masse flotte kort du lager!!!:D
Takk for besøket i bloggen min:)
Ha en fin uke:)

Anonym sa...

Har kikket igjennom bloggen din mange ganger Veronica, og du lager helt underbare kort. Jeg blir helt matt.
:-) Det er så morsomt å se, og veldig inspirerende, men må innrømme at jeg skjønner ikke helt hvordan du får det til. Du må ha brukt masse penger på utstyr, og masse tid på å lære deg. Jeg er skikkelig imponert. :-)

Hilsen Heidi på Nøtteliten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...