tirsdag 24. november 2009

To guttekort og en gavepose

Disse to guttekortene lagde jeg før kortkvelden med damene fra jobb, for å kunne vise dem ulike eksempler med tanke på maling av kortene. Begge kortene er malt med akvarellfarger på 300 g akvarellpapir, og det ene motivet har helt enkelt bare fått noen hvite prikker med en hvit penn for å lage mønster på guttens genser. Klikk på bildet for å se detaljene bedre.


Kortet solgte jeg samme kveld til en av damene, og for å gjøre det mer personlig satte jeg på navn og alder på gutten som skulle få det.


Nærbilde som viser genseren med de hvite prikkene bedre. Stempelet er fra Whiff of Joy.


Er ikke elefantene herlige? Synes de kunne få gå langs bølgen på mønsterarket. De er stanset ut med en punch fra Martha Stewart, som ble kjøpt på Michaels da vi var i New York for et par uker siden. Øynene er noen gamle saker som jeg kjøpte for mange herrens år siden, og som jeg flere ganger har tenkt å kaste. For hva skulle jeg liksom bruke de til? Men her synes jeg de passet utmerket, så jeg er glad jeg tok vare på de tross alt. Ørene og kantene er svertet med Distress Ink.


Nærbilde av den kule elefanten. Passer jo ypperlig til barnekort.


8-tallet er et klistremerke som også ble kjøpt i New York. New York er forresten ikke noe scrappemekka, for de som måtte tro det. De har en scrappebutikk, med heller dårlig utvalg, og den heter Portrait Bug og ligger vest for Central Park. Her kjøpte jeg bare noen få ark. Det finnes en egen stempelbutikk som heter The Ink Pad, som har tusenvis av stempler. De aller aller fleste er montert på treklosser, og jeg begrenset derfor kjøpet til en håndfull stempler. Også var det Michaels da... Som åpnet tre uker før vi var der, og som hadde et utvalg jeg ikke har sett maken til... Det var radvis med puncher (jeg klarte å begrense meg til to...), flere hyllemeter med klistremerker, og brads og eyelets og alskens utstyr til en brøkdel av prisen man må betale i Norge. Det var fristende å hamstre, men så skulle jeg jo også få det med meg hjem. Heldigvis var jeg der alene, så jeg hadde ingen som ble lei av all tittingen min... Michaels holder forresten også til vest for Central Park, litt lenger nord enn Portrait Bug.

Men for å komme tilbake til saken... Her er det andre guttekortet jeg lagde.

Her har jeg også stemplet gutten oppå en rest av mønsterpapiret, og deretter klippet ut genseren hans. Dermed harmonerer den godt med resten av kortet, og jeg slipper å male genseren (selv om jeg egentlig foretrekker det fremfor å sitte å klippe ut små pirkete detaljer). Datostempelet er foreløpig løst, slik at det skal være letter å skrive på tekst/dato når jeg skal bruke det.

Og til slutt en liten gavepose som jeg lagde på 1-2-3. Det er helt sant, tok vesentlig mindre tid enn å lage et kort, og med noen hjemmelagede karameller oppi blir jo dette en fin gave også. Malen på posen fant jeg her.


Posen er laget av et halvt mønsterark, dvs. 6 x 12 inches.


Musa er et stempel fra Whiff of Joy, og det runde gratulasjonsstempelet og bilettstempelet i bakgrunn er fra Kreativ Hobby. Blomstene er fra Prima, og er sprayet med en brunfarget Glimmermist. Perler fra KaiserCraft.

9 kommentarer:

amylin sa...

Fint kort!

Tess sa...

Så flotte kort du lager!
Jeg har lagt meg til som følger, for her var det masse flott jeg må følge med på!
En slik gavepose har jeg også laget, men ikke rukket å blogge enda. Kjempemoro!

KristinSK sa...

Kjempemasse flott i bloggen din. Gaveposen var skikkelig fin.

minon sa...

Du har veldig godt smak og kortene du lager er kjempefine. Synes gaveesken var skikkelig fin!

Heidi Ulfsnes sa...

Kjempeflott!!!!

mimouna sa...

Imponert over de fine kortene dine! Mange detaljer og masse arbeid!

Maya sa...

Åhhh disse var bare så lekre da!!
Så masse flotte detaljer og nydelige farger!!
Ha en strålende dag!
Klem fra Maya :)

TIA sa...

Steike så flink du er !!!!!

- lille L

Marielle sa...

Denne var kjempesøt =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...