onsdag 17. mars 2010

♥ Hjerteboks ♥

Denne hjerteboksen lagde jeg til mamma, og jeg har hentet inspirasjon fra Anita Hagen og Kirsten Aune.



Hjertene er av chipboard, og kjøpt hos Kort & Godt for snart et år siden. Beina til boksen er Tim Holtz Hitch Fasteners. Hullene til festene er laget med min Crop-a-dile Big Bite. Et veldig hendig verktøy som klipper hull i ganske tykk papp uten problem.



Boksen er veldig enkelt pyntet. Blomsten kommer fra Papirloftet. Teksten er skrevet ut fra PC, og svertet med Distress Ink Weathered Wood. Den bølgede fasongen har jeg laget ved hjelp av et falseben (bone folder). Det går nok fint å bruke fingrene, men jeg synes det er lettere å unngå harde bretter om jeg bruker falsebenet.



Jeg funderte en stund på hvordan jeg skulle feste lokket, og kom frem til at jeg bare ville bruke bånd (som ikke slites av om lokket åpnes mange ganger). I lokket har jeg skåret hull i mønsterpapiret slik at jeg kunne feste båndene uten at de synes. Inni boksen valgte jeg å sette på perler for å fremheve båndene, i stedet for å skjule dem bak et mønsterpapir.



Sett fra avstand. Mønsterpapiret er fra Melissa Frances.



Jeg viste hjerteboksen til Kristoffer da jeg var ferdig, og han ble nesten på gråten. For du kan skjønne at det var "urettfeldig" at mormor skulle få en så fin boks... Så da lovte jeg at vi skulle lage en ny boks sammen, og han fikk være med å bestemme alt selv. Og boksen skulle være lilla...



Det ble nesten krise da jeg ikke hadde igjen nok av det prikkede båndet, så her var gode råd dyre. Men vi fant til slutt en løsning, og da han fikk pynte toppen med en stor lilla rose og en K av diamanter var han kjempeglad. Og toppen av lykke var å få på litt glitter på rosen. Det er gutten sin det...



Og boksen måtte selvfølgelig bli med en tur i barnehagen dager etter.

8 kommentarer:

Karen O sa...

Så utrolig koselig!! Herlig boks Kristoffer har laga:) Min hjerteboks er ennå ikke påbegynnt... Men det kommer nok:) Gleder meg til å se deg!

Merethe sa...

De var kjempelekre begge to.

livmme sa...

Kjempefine hjertebokser! Har du mal på denne?

Gry-Beate sa...

Kjempe nydelige begge to!!!

;0)Gry-Beate

inger synnøve sa...

nydelig:)
jeg har noe til deg i bloggen min:)ha en fin påske:)

Sylvia sa...

Nydelige hjertebokser, og så utrolig koselig det må ha vært å lage en boks sammen med sønnen din.

Anne sa...

Disse var bare utrolig nydelige! :D

Anne Karin sa...

Utolig mange fine ting du har i bloggen din! God sommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...